Tymi wpisami udowadniasz tylko, że piszesz w tym temacie jedynie po to by się dennie dopie**olić. Inna sprawa, że znowu słabo ci to wychodzi i zostałeś naprostowany przez pozostałych.
Powtarzam pytanie. Masz ten cytat gdzie ja piszę, że FM3 przez cofanie czasu jest samograjem, czy nadal będziesz udawał głupa i unikał odpowiedzi? CZEKAM! Jak nie znajdziesz to STFU!
Co do dachowania to nigdy nie pisałem, że jest to istotny element. No chyba, że znowu pier**lisz farmazony i twierdzisz, że kiedykolwiek tak stwierdziłem. W takim razie poproszę o cytaty. To, że dachowanie w FM3 jest drętwe nie oznacza, że uznałem ten element za bardzo istotny, co znowu próbujesz nieudolnie ludziom wcisnąć.
Btw. Dachowanie w GT5 też uważam za drętwe i chyba nawet kiedyś o tym pisałem.
PS. Ja też mógłbym napisać, że nie masz żadnych kompetencji do oceniania GT5, ponieważ robisz to tylko przez pryzmat wersji bez patch'y i jeździłeś na wspomagaczach. Ja wielokrotnie pisałem, że np. o modelu jazdy w FM3 się wypowiadać nie mogę, bo grałem krótko i padem (kilkukrotnie o tym pisałem). Jednak jeśli już tak bardzo lubisz zaglądać w czyjeś trophycard/gamertag, to co powiesz na fakt, że Unli, Iras, Piter_neo, którzy grali zarówno w GT5 i FM3 oceniają ja podobnie do mnie? Przypadek, czy może faktycznie gra znika w świetle GT5.
PS2. Posiłkowanie się tekstami z głównej też dobitnie pokazuje co uprawiasz w tym temacie.