moda na patriotyzm...
Cytat: Leszke w Czerwca 06, 2016, 13:11:27 pmmoda na patriotyzm...Co w tym złego ? Leszku nie przesadzaj.
Kubuś ma lepsze fotki
Nie wlaczaj. Takich kurwów ciapatych to nic tylko wieszać.
Leszek to chyba Lecha pije, ja tam lubie Perełke.
Dostałem cały etat, ale jeszcze do końca nie wiem ile będzie tej kapusty. Na twoje standardy to raczej mało. Odpisze w tej sprawie za jakiś czas.
Cytat: Mateone w Czerwca 18, 2016, 13:05:26 pmLeszek to chyba Lecha pije, ja tam lubie Perełke.nie pije Lecha bo jest ch**owy, smakuje jak delikatnie mniej rozwodniony haineken a haineken smakuje jak perła chmielowa zmieszana na pół z wodą z kranu.
A jakie piwo pijasz?
Cytat: Leszke w Czerwca 18, 2016, 14:30:43 pmCytat: Mateone w Czerwca 18, 2016, 13:05:26 pmLeszek to chyba Lecha pije, ja tam lubie Perełke.nie pije Lecha bo jest ch**owy, smakuje jak delikatnie mniej rozwodniony haineken a haineken smakuje jak perła chmielowa zmieszana na pół z wodą z kranu.dobrego lecha poza wlkp. nie kupisz łatwo.
Oszalałeś, mam tylko Xone, Xboxa i DS'a. W Planach NX. Ja skromny typ jestem.
Cytat: Mateone w Czerwca 18, 2016, 14:48:02 pmA jakie piwo pijasz?"kraftowe" ewentualnie sam robie. Inne pije jak jestem zmuszony lub cos w rodzaju. Cytat: s00s w Czerwca 18, 2016, 14:59:07 pmCytat: Leszke w Czerwca 18, 2016, 14:30:43 pmCytat: Mateone w Czerwca 18, 2016, 13:05:26 pmLeszek to chyba Lecha pije, ja tam lubie Perełke.nie pije Lecha bo jest ch**owy, smakuje jak delikatnie mniej rozwodniony haineken a haineken smakuje jak perła chmielowa zmieszana na pół z wodą z kranu.dobrego lecha poza wlkp. nie kupisz łatwo. Podobnie jak Perwy poza lubelskim. Tylko, ze partia parti nierówna. Jedna może sie sie strasznie różnić od drugiej. Ba nawet czasami w jednej skrzynce bedzie dwa rodzaje tego samego piwa. Ogólnie to piwo co kupujemy w sklepach nie powinno nazywać sie piwem..
wydaje mi się, że jeżeli jesteś w stanie wydać trochę ponad 4 zł na piwo w sklepie, to też nie powinieneś narzekać na smak polskich browarów.
tak z ciekawości, bo sam spijam litrami i chętnie obadam te ich smaki, jakie konkretnie piwka tak ci podchodzą?