Nie ruchałem od 2 tygodni
Cytat: Iras w Maja 24, 2013, 13:49:31 pmWymiana uszczelek w oknach nie brzmi optymistycznie, zresztą rok lub dwa i będzie to samo. Kur** Wystarczy przemywać uszczelki raz na tydzień jakimś środkiem jak ten co podałem pleśniobójczym
Wymiana uszczelek w oknach nie brzmi optymistycznie, zresztą rok lub dwa i będzie to samo. Kur**
szpachlą
dualshock który kupiłem okazał się nie być dualshockiem
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 13, 2013, 21:15:21 pmdualshock który kupiłem okazał się nie być dualshockiemA to nie można zwrócić nie podając powodu?
Napisy zawsze można dopasować w programiku.
A co z pogodą dzisiaj w Warszawie było nie tak niby? 22 stopnie, lekki wiater, słońce. Upał - źle, zimno - źle, idealnie - tez źle.
Afro Samurai
Samurai Champloo
Cytat: Master_666 w Sierpnia 13, 2013, 21:17:05 pmCytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 13, 2013, 21:15:21 pmdualshock który kupiłem okazał się nie być dualshockiemA to nie można zwrócić nie podając powodu?po pierwsze za późno, po drugie..dopiero z czasem wyszło ze gałki mają masakrycznie wielki deadzone. Na początku wszystko wydawało się spoko.
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 13, 2013, 21:20:25 pmCytat: Master_666 w Sierpnia 13, 2013, 21:17:05 pmCytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 13, 2013, 21:15:21 pmdualshock który kupiłem okazał się nie być dualshockiemA to nie można zwrócić nie podając powodu?po pierwsze za późno, po drugie..dopiero z czasem wyszło ze gałki mają masakrycznie wielki deadzone. Na początku wszystko wydawało się spoko.Zadźwoń do sprzedawcy i powiedź, że pad to podróba i postrasz zgłoszeniem na Policję i do skarbówki Myślę, że wtedy termin odesłania pada się wydłuży
dualshock który kupiłem okazał się nie być dualshockiem (ale to bardziej wku*w na samego siebie za nieuwagę)
Raz jeszcze to napiszę: jak coś jest za 50% czy 75% rynkowej ceny, to powinno się to omijać szerokim łukiem. Nie ma okazji, zawsze jest haczyk.
Nawiasy też się czyta na aukcji faktycznie nigdzie nie napisał że to DS3, po prostu dałem się zrobić jak idiota, bo za bardzo się napaliłem na pada drugiego.
USTAWA z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.Art. 24.Kto, za pomocą technicznych środków reprodukcji, kopiuje zewnętrzną postać produktu lub tak skopiowany wprowadza do obrotu, stwarzając tym możliwość wprowadzenia klientów w błąd co do tożsamości producenta lub produktu, czym wyrządza poważną szkodę przedsiębiorcy, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 305. 1. Kto, w celu wprowadzenia do obrotu, oznacza towary podrobionym znakiem towarowym, zarejestrowanym znakiem towarowym, którego nie ma prawa używać lub dokonuje obrotu towarami oznaczonymi takimi znakami, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca przestępstwa określonego w ust. 1 podlega grzywnie.3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełnienia przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu albo dopuszcza się tego przestępstwa w stosunku do towaru o znacznej wartości, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 5.
Ja kupowałem pada w sklepie stacjonarnym gdzieś na Ursynowie w nietypowym kolorze, kosztował 179 zł z gwarancją, paragonem itd. Jak dużo dałeś?
Cytat: svonston w Sierpnia 13, 2013, 22:13:38 pmJa kupowałem pada w sklepie stacjonarnym gdzieś na Ursynowie w nietypowym kolorze, kosztował 179 zł z gwarancją, paragonem itd. Jak dużo dałeś?120, za 150 już idzie znaleźć DS3.
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 13, 2013, 22:07:58 pmNawiasy też się czyta na aukcji faktycznie nigdzie nie napisał że to DS3, po prostu dałem się zrobić jak idiota, bo za bardzo się napaliłem na pada drugiego. Trzeba było iść do empiku i kupić zestaw Pad niebieski/czerwony (przeźroczysty) + inFamous 2 za 150 zł. Jak sprzedasz IF2, to jeszcze bardziej zbijesz cenę.
Była duperka robi mi smsowe wjazdy na banie i nie mogę się skupić na robocie jak jakiś sissy boy.