mam Halo 2 (w końcu
) w poniedzialekj ok. 11 listonosz przytargał mi paczuszke z dvdcrave a w niej piekne metalowe Halo 2 limited editon...
odpaiłem gre...i odrazu dorwałem sie do Xbox Live...
BOŻE
GRA ZRYWA KASK
Co tam sie dzieje to naprawde nie jestem w stanie opsiac...trzeba poprostu samemu w to zagrac i zobaczyć jak to wszystko WYGLĄDA
.masa trybów..i mega mega mega tony miodu tryskające z ekranu..ludzie tam jest tyle opcji online ze grając dzisiaj ponad 10 godzin non stop jeszcze wszystkiego nie zaczaiłem...obsluga Xbox Live Tsunami i inne smaczki...normalnie jestem tak podniecony jak nigdy
masa Polakow na sieci...normalnie nie mam pytan..
najlepsza gra online w jaką grałem w swoim dłuuuuuugim zyciu gracza...
online w Halo 2 jest normalnie 11/10
tu moje noobowskie statsy...
http://www.bungie.net/Stats/PlayerStats.aspx?player=RyoSan%20PLide grac dalej bo normalnie sie chyba uzależniłem
update: post napisany po drugim dniu spedzonym z Halo 2:
GRA NIE MA SOBIE RÓWNYCH...to co sie tam dzieje przekracza ludzkie pojęcie.....
Wyobrazcie sobie trzech kolesi zasuwających Warthogiem. Kierowca dostaje headshota...mistrzopwska fizyka...cialo wypada z samochodu..a jeep toczy sie bezwładnie...a na koniec doprawiamy rakietą ktora uderza w jeepa a ten wywala pare salt w powietrzu(pięna fizyka!!!!!) palący wrak uderza o glebe...koła sie toczą...ogień..dym..reszta rannych ucieka jak najdalej. Jeden trzyma w rekach bombe, ktorą ma podlozyc w naszej bazie, drugi go oslania ale..po chwili zostają otoczeni i wybici co do jednego...a najlepsze jest to ze wszystko toczy sie naprawde koooorewsko szybko i mega dynamicznie..
i ta boska komunikacja głosowa..w glosie ludzi slychac naprawde tony emocji..
FUCK NORMANIE NIE MAM PYTAŃ...
wogole większosc akcji przy CPT, Oddbal, Slayerze, Terriotory. Bomb, King of the Hill itp..są jak wyjęte z najlepszych filmów wojennych....
a kazdy mecz rankingowy traktuje sie jako osobistą wojne
dzisiaj gralem z malymi przerwami prawie 14 godzin...i powiem Wam ze chyba jeszcze zalicze nocke..a tak pozatym to jutro gram cały dzien hehe..
HALO 2 to MISTRZOSTWO ŚWIATA
pozdro dla cinka, wroga, Kaczora i Kenshina czyli Polish Elite Team