Pogralem sobie ostatnio troche w TLoU i co moge powiedziec... Animacja bohaterow czasami sie bugguje, woda nie reaguje na ruchy, troche pustawe lokacje, oswietlenie tez cos nie teges i drobne problemy ze sterowaniem (wszystkie te minusy w wiekszym lub mniejszym stopniu powinny zostac wyeliminowane w pelnej wersji) Na plus oczywiscie klimat, choc ogrywana przeze mnie miejscowka mogla byc troche ciemniejsza... wtedy klimacik wskoczylby na jeszcze wyzszy poziom. Gra byla puszczona na najlatwiejszym poziomie i to bylo widac. Te pol-mutanty nie stanowily wlasciwie zadnego wyzwania, rzucalo sie w takiego delikwenta cegla, podbiegalo i mashowalo kwadrat, tudziez dusilo cichaczem od tylu. Problemem byli w pelni zmutowani delikwenci. Piescia ciezko takiego utluc (wsumie to mi sie nie udalo), a jak sie taki do ciebie juz dobierze to jedno ugryzienie i wracamy do checkpointa -> DUZY plus. Do plusow takze zaliczam mala ilosc amunicji wiec jak sie juz wdamy w bojke to szybko trzeba szukac porozrzucanych po okolicy narzedzi (cegly, butelki, kije itp.) bo inaczej to dupa blada tym bardziej, ze w jednej lokacji troche tych stworkow na glownego bohatera wylatywalo i trzeba bylo byc nonstop w ruchu (oczywiscie miejscowke mozna takze przejsc po cichu)
Dema wsumie nie ukonczylem bo kolejka, ale gralo mi sie przyjemnie choc szczerze musze powiedziec, ze liczylem na wiecej, niemniej po tym co widzialem stwierdzam, ze pelny tytul bedzie kopac jaja.