Havana nie będę z Tobą dyskutować, bo rzucasz się jakbym Ci pieniądze ukradł albo dał w mordę bez powodu. Bez jakiegokolwiek sensu. Nie zachowuj się jak pięciolatek, bo się ośmieszasz i nie pisz wulgaryzmów, bo to jednak jest oficjalne forum naszego serwisu i nie mamy zamiaru pozwalać na chamstwo i prostactwo. Tyle.
Mam propozycję. Jeśli uważacie, że mamy tu cenzurę (kompletna bzdura, to najluźniejsze forum jakie znam) to możemy zrobić tak, że jakoś sobie sprecyzujemy dział "RÓŻNE" - do czego ma być, co ma się w nim pojawić. Możemy podzielić go na przykład na dwa różne - w jednym piszemy o rzeczach okołogrowych, zlotach, filmach, muzie czy kulturze Japonii itp. Drugie będzie doskonałym miejscem do morza spamu, gdzie moderatorzy nie będą Was zbyt często upominać.
Havana, forum jest dla Was i zamiast pisać w jakiej to patowej sytuacji się znalazłem, zaproponuj rozwiązanie problemu. Nie może być tak w chwili obecnej, że piszecie o wszystkim i wszędzie. Zamiast chrzanić o cenzurze (czy robienie porządku to walka z wolnością słowa?) pomyśl jak chciałbyś widzieć nowe, uporządkowane forum, bo póki co to mi zarzucasz, że nie myślę, a sam niczego lepszego nie prezentujesz.