Ja nie widzę, żadnych problemów z stroną główną
GameOnly. Miły dla oka design, w miarę rzetelnie przekazywane nowości.
Jest dobrze. Naprawdę. Tylko, że użytkownicy spisują się na ocenę mierną.
Ja zawsze przed zalogowaniem przejrzę co tam w trawie szumi. Swego czasu komentowałem niemal każdą nową informację, czasami w taki sposób by wywołać zainteresowanie innych (co się nierzadko udawało). Jeśli nie jest kontrowersyjnie, to nikt się niespecjalnie pali do konkretnych wpisów. A wystarczyłoby gdyby co drugi użytkownik spłodził choć dwa - trzy zdania i już byłoby bardziej prestiżowo.
Czasami można odnieść wrażenie, iż redaktorzy GO piszą sami dla siebie, a tak nie powinno być.
Wiadomo kto rządzi i dzieli w takich
Demon's Souls/Dark Souls. Gdy moje beniaminki miały być zepchnięte na dalsze strony, wystarczył jeden tekst by dyskusja nabrała rumieńców i w ciągu dnia pojawiło się tam najwięcej postów (spamerskich tematów nie liczę). Ale trzeba to przedstawić w sposób intrygująco - ciekawy.
Chyba każdy pamięta co się działo na głównej przy okazji takiego GT5 (grafika).
Jest jeszcze opcja dyktatorska. Conker zakłady nowy punkt regulaminu - "kto nie spłodzi kilku komentarzy na głównej w tygodniu otrzymuje bilet na BANicję".
Ewentualnie strategia na Tuska. Obiecać coś użytkownikom aktywnym za stosowne wypowiedzi i obietnicy nie spełnić
Oczywiście takie nikczemne gierki nie są w stylu władz forum. Niemniej wystarczył bon na niewielka kwotę, i dane artykuły przeżywały oblężenie.
Z tego tytułu, proponuje wdrążenie na łamy str. gł. tematów typu
versus.
Będzie to : "którą grę wolisz", "który bohater ownuje", "mechanika/zagadnienia z X ciekawsze od Y oO", i główny bohater "grafika".
Gwarantuję iż ostatni filar będzie wręcz oblegany (dodatkowe konta, et cetera).
Jego głównym przewodniczącym mianuję siebie (jako użytkownika, który zaliczył najwięcej
dam gier w tej generacji, oraz który posiada stosowną wiedzę w tej materii), na mojego zastępcę wyznaczam Juras'a (trochę po koleżeńsku, ale jako, że jestem PROfesjonalistą, to doceniam jego wiedzę w segmencie oprawy. Ma także odpowiedni warsztat - bykoszoty - by godnie stać u mego boku).