To teraz czekamy na regulację rynku wtórnego, wypieranie fizycznych nośników i jest bajka. Dawać już te konferencje next-genów
Zajebiste ten trailer
W poniedziałek jak dobrze pójdzie napisze wrażenia.
Cytat: Kyokushinman w Lutego 16, 2013, 08:54:05 amW poniedziałek jak dobrze pójdzie napisze wrażenia.Mi tam idzie dobrze Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć).
No przecież on złożył preorder w sieci sklepów torrent.
Cytat: svonston w Lutego 16, 2013, 10:45:42 amNo przecież on złożył preorder w sieci sklepów torrent. Chciałem go sprowokować, do mądrej odpowiedzi.
Cytat: Ryo w Lutego 16, 2013, 10:59:44 amCytat: svonston w Lutego 16, 2013, 10:45:42 amNo przecież on złożył preorder w sieci sklepów torrent. Chciałem go sprowokować, do mądrej odpowiedzi.Jeśli tak bardzo cię to ciekawi to napiszę tylko, że mam dobre dojścia aby zdobyć gry przed premierą .
Chciałbym zobaczyć tą Twoją kolekcję gier w Pokój Gracza czy innym temacie Zakupowe Szaleństwo. Musi być bajeczna i super wyglądać
Cytat: Master_666 w Lutego 16, 2013, 14:21:57 pmChciałbym zobaczyć tą Twoją kolekcję gier w Pokój Gracza czy innym temacie Zakupowe Szaleństwo. Musi być bajeczna i super wyglądaćPo co? Poniżej kolekcja Kyo zapakowana w gustowną walizeczkę:
Ale się spinacie, ale kradzione filmy, seriale i muzykę, to co drugi nakurwia.
Singleplayer z PS3
Mi jeszcze nie idzie.
Cytat: Kyokushinman w Lutego 16, 2013, 10:56:49 amMi jeszcze nie idzie.Jak dla mnie to tutaj już to przyznał.
Na ps3 sa piraty?
Ponoć w piraty na PS3 idzie jeszcze jakoś grać w multi ;>
Master 666 jak tobie się nie podobają wymalowane laski jak na tym linku to BEZGUScie jesteś Ty i to do potęgi Ntej http://www.facebook.com/laskilaseczki?fref=ts
Tyle już filmików, a screenshotów direc-feed nikt nie wrzuci z PS3