No widzisz jak dla mnie Carbon to jeden z lepszych Nfsow.
A dla mnie ogromny krok w tył w stosunku do undergroundów.
Hah
Widać, że seria NFS dla różnych osób przebiegała kompletnie inaczej, dla mnie Undergroundy to była kaszana która zapoczątkowała upadek serii
No ale jak widać gusta ![Smile :)](https://gameonly.pl/forum/Smileys/emots/smiley.gif)
Nie mniej wszyscy się chyba zgodzą, że Most Wanted pomimo swoich ogromnych wad był dosyć solidną częścią.
Nie był. Te gry od studia Black Box:
Need for Speed: Underground (GameCube, PlayStation 2, Windows, Xbox, 2003)
Need for Speed: Underground 2 (GameCube, PlayStation 2, Windows, Xbox, 2004)
Need for Speed: Most Wanted (PlayStation 2, Windows, Xbox, Xbox 360, 2005)
Need for Speed: Carbon (Macintosh, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox, Xbox 360, 2006)
Need for Speed: ProStreet (PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox 360, 2007)
Need for Speed: Undercover (PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Windows, Xbox 360, 2008)
Need for Speed: World (Windows, 2010)
To crapy z kartonowym modelem jazdy, będące dyshonorem dla niegdyś pięknej i grywalnej serii.
0:29 - tak wyglądała fizyka w NFS w 1994 roku, a tak dzięki Black Boxom na aktualnej generacji:
I tak w to się gra - niezniszczalny pancerny samochód przybity do ziemi rozwala wszystkich pozostałych jak kartony. Sorry ale dla mnie wszystkie te need for speedy potworzone na modzie na szybkich i wściekłych to kompletna, niegrywalna, pomyłka.
Dawać coś od Criterion.