0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dostałem od mojej pod dzisiejszy meczyk. ;PSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Kurcza je**ne dunczyki
Cytat: CancerPL w Czerwca 09, 2012, 18:27:20 pmKurcza je**ne dunczyki Na pomarańczowych postawiałeś, że się tak pienisz? Zapewne ten mecz i tak wygra Holandia, chociaż mogli by zdupczyć, byłoby fajnie.
tandeta. Chociaż tym razem nieco się pomyliłeś, bo to z House'a.
@CancerPrze*j z Ciebie, że po zdjęciach takiej jakości poznajesz czy dany ciuch to tandeta. Chociaż tym razem nieco się pomyliłeś, bo to z House'a. Brawo DANIA!!!
Cytat: BoBaN w Czerwca 09, 2012, 18:31:02 pmtandeta. Chociaż tym razem nieco się pomyliłeś, bo to z House'a. No to się nie pomylił przecież.
Dania kur**! Oby tak dalej!
Są ważniejsze rzeczy w życiu niż piniondze! Np. satysfakcja ze spuszczonego Holandii wpier**lu.
Tylko wiesz że wieczorem i tak Ci nie wejdzie kurs bo Portugalia wygra heh Ps. Ktoś się wybiera w wtorek do Kato do strefy kibica na mecz Polska - Rosja?
Ps. Ktoś się wybiera w wtorek do Kato do strefy kibica na mecz Polska - Rosja?
Cytat: Unlimited w Czerwca 09, 2012, 19:05:22 pmPs. Ktoś się wybiera w wtorek do Kato do strefy kibica na mecz Polska - Rosja?A gdzie ta cała strefa kibica jest? I czy dużo GeKSiarzy będzie, bo nie wiem jakie zaopatrzenie wziąć
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Dania musi wygrać. Co by nie miał Cancer za dobrze. To już nie jest Holandia van Bastena.
CEBULANDIA - twarge gastro bo zjadła chusteczki
Ogladałem filmik jak ruskie świnie napier**lali stewartów huj im w dupe .Mam nadzieję ,że na marszu tych kurw zrobią porządek.