Petelicki popełnił samobójstwo.
Cytat: Wooyek w Czerwca 16, 2012, 20:00:40 pmPetelicki popełnił samobójstwo.Tak, oczywiście.
Niektore media podaja, ze jedna rana postrzalowa, inna, ze kilka ran postrzalowych, ale zawsze chodzi o samobojstwo. Twardy gosc, jak strzelal do siebie kilka razy.
Ostatnio sporo.
PO ch** w dupe wszystkim którzy głosowali na te kur**, je**ł was pies!!
Żeby nie było, mam wyje**ne na PO
Cytat: el becetol w Czerwca 17, 2012, 01:28:26 amOstatnio sporo.Dwóch moich znajomych popełniło samobójstwo w ciągu ostatniego roku. Qrwa, to musi być wina Tuska i PO Cytat: Tomasz w Czerwca 17, 2012, 09:43:08 amPO ch** w dupe wszystkim którzy głosowali na te kur**, je**ł was pies!!Sam sobie gwałć psa... Ale w sumie czego wymagać od zagorzałego PISiura, z pewnością wypowiedzi godnych samego J.K.Żeby nie było, mam wyje**ne na PO, ale takie posty mnie po prostu śmieszą.
Cytat: Moldar w Czerwca 17, 2012, 20:53:10 pmCytat: el becetol w Czerwca 17, 2012, 01:28:26 amOstatnio sporo.Dwóch moich znajomych popełniło samobójstwo w ciągu ostatniego roku. Qrwa, to musi być wina Tuska i PO Cytat: Tomasz w Czerwca 17, 2012, 09:43:08 amPO ch** w dupe wszystkim którzy głosowali na te kur**, je**ł was pies!!Sam sobie gwałć psa... Ale w sumie czego wymagać od zagorzałego PISiura, z pewnością wypowiedzi godnych samego J.K.Żeby nie było, mam wyje**ne na PO, ale takie posty mnie po prostu śmieszą.Kogo to obchodzi, moj kolega też sie powiesił, tylko tu chodzi o to ze giną ważne osoby w państwie
Oczywiście. Pewnie stąd ta wściekła tyrada na PiS o którym nikt wcześniej nie wspominał i nic ze sprawą wspólnego nie ma.
Cytat: el becetol w Czerwca 17, 2012, 21:05:14 pmOczywiście. Pewnie stąd ta wściekła tyrada na PiS o którym nikt wcześniej nie wspominał i nic ze sprawą wspólnego nie ma.No tak, bo filmik o PO niczego nie sugeruje, ot po prostu dla smaczku dodany do tematu.