Ale tak na serio - NEO upada? Dawno nie kupowalem, wiec sie nie orientuje. Moze mnie ktos oswiecic?
No właśnie. Wszyscy przestali chyba.
Cytat: tarniak w Lipca 05, 2012, 22:30:05 pmNo właśnie. Wszyscy przestali chyba.Ja kupuje
Imo trochę świeżej krwi się przyda. Ale dopiero gdzieś po miesiącu będzie można ocenić jak się ta transfuzja udała.
Cytat: POK w Lipca 05, 2012, 22:32:46 pmImo trochę świeżej krwi się przyda. Ale dopiero gdzieś po miesiącu będzie można ocenić jak się ta transfuzja udała.Oczywiście, ale gdy ktoś wbija z postawą roszczeniową, bez uprzejmości, bez pytania, z podśmiechujkami na shoucie, to reakcja nie mogła być inna.
Na tym forum ? W sumie obserwatorem i gdy mam coś do powiedzenia na temat danej gry to się wypowiadam ; ) Mam chwilę wolną przy browarku to czytam, na neo nawet nigdy konta nie miałem : )Zaczynałem tu od Wii później z Faxami i Brayanami grałem w halo 3 : P a teraz mam ps3 i męczę single więc kolegami nie zostaniemy ; D
Ja jestem singlem i paru innych tez sie pewnie tu znajdzie !
Cytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:51:20 pmNa tym forum ? W sumie obserwatorem i gdy mam coś do powiedzenia na temat danej gry to się wypowiadam ; ) Mam chwilę wolną przy browarku to czytam, na neo nawet nigdy konta nie miałem : )Zaczynałem tu od Wii później z Faxami i Brayanami grałem w halo 3 : P a teraz mam ps3 i męczę single więc kolegami nie zostaniemy ; DJa jestem singlem i paru innych tez sie pewnie tu znajdzie !
Cytat: dark\ w Lipca 05, 2012, 22:52:25 pmCytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:51:20 pmNa tym forum ? W sumie obserwatorem i gdy mam coś do powiedzenia na temat danej gry to się wypowiadam ; ) Mam chwilę wolną przy browarku to czytam, na neo nawet nigdy konta nie miałem : )Zaczynałem tu od Wii później z Faxami i Brayanami grałem w halo 3 : P a teraz mam ps3 i męczę single więc kolegami nie zostaniemy ; DJa jestem singlem i paru innych tez sie pewnie tu znajdzie !Chciałeś mnie wprowadzić w jałową dysputę ale nie chce mi się, leniwy jestem, mam kobietę i już mi tyle wystarczy adrenaliny z życia ; D
Cytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:55:45 pmCytat: dark\ w Lipca 05, 2012, 22:52:25 pmCytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:51:20 pmNa tym forum ? W sumie obserwatorem i gdy mam coś do powiedzenia na temat danej gry to się wypowiadam ; ) Mam chwilę wolną przy browarku to czytam, na neo nawet nigdy konta nie miałem : )Zaczynałem tu od Wii później z Faxami i Brayanami grałem w halo 3 : P a teraz mam ps3 i męczę single więc kolegami nie zostaniemy ; DJa jestem singlem i paru innych tez sie pewnie tu znajdzie !Chciałeś mnie wprowadzić w jałową dysputę ale nie chce mi się, leniwy jestem, mam kobietę i już mi tyle wystarczy adrenaliny z życia ; Dkobiete to i moze masz jak lewice umyjesz po kolacji, co tu sie kur** dzieje
Cytat: MGS w Lipca 05, 2012, 22:32:03 pmCytat: tarniak w Lipca 05, 2012, 22:30:05 pmNo właśnie. Wszyscy przestali chyba.Ja kupuje Ja też. Od 14 lat. Byłoby smutno.
Lato sie nigdy nie konczy
Cytat: MGS w Lipca 05, 2012, 22:38:40 pmLato sie nigdy nie konczy smutna prawda ale to nie u nas?
Cytat: Kert w Lipca 05, 2012, 21:49:44 pmPrzypominam, że to przez nich na forum GO się popierdoliło i przez zamieszanie z "fuzją" część użytkowników odeszła, spychając forum do zaścianka. CHCĄ TO ZROBIĆ DRUGI RAZZostali tylko ci, ktorzy nigdy nie odejda. Bedzie dobrze.
Przypominam, że to przez nich na forum GO się popierdoliło i przez zamieszanie z "fuzją" część użytkowników odeszła, spychając forum do zaścianka. CHCĄ TO ZROBIĆ DRUGI RAZ
Cytat: hanza w Lipca 05, 2012, 23:02:23 pmCytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:55:45 pmCytat: dark\ w Lipca 05, 2012, 22:52:25 pmCytat: gidek w Lipca 05, 2012, 22:51:20 pmNa tym forum ? W sumie obserwatorem i gdy mam coś do powiedzenia na temat danej gry to się wypowiadam ; ) Mam chwilę wolną przy browarku to czytam, na neo nawet nigdy konta nie miałem : )Zaczynałem tu od Wii później z Faxami i Brayanami grałem w halo 3 : P a teraz mam ps3 i męczę single więc kolegami nie zostaniemy ; DJa jestem singlem i paru innych tez sie pewnie tu znajdzie !Chciałeś mnie wprowadzić w jałową dysputę ale nie chce mi się, leniwy jestem, mam kobietę i już mi tyle wystarczy adrenaliny z życia ; Dkobiete to i moze masz jak lewice umyjesz po kolacji, co tu sie kur** dziejeHanza odpowiem Ci, bo w ogóle nie rozumiem po co ta spina ? Czytam głównie to forum i zalogowałem się po kilku miechach w wolnym czasie od przeprowadzki, by coś powiedzieć a tu mnie od lewaków wyzywasz (sorry ale nawet cynicznie czy ironicznie to jest obraza) ; ) Więc skończ, bo nie mieszam się w wasze wojenki z neło goł : ) (tjaaa teraz zostanę zjechany przez konkurencyjne forum ; D)
Prawdopodobnie przejmiemy ten śmietnik
Prawdopodobnie przejmiemy ten śmietnik i wyznaczymy wam wasze nowe miejsce, miejsce dla cebulaczków.
Cytat: Fools Idol w Lipca 06, 2012, 03:45:54 amPrawdopodobnie przejmiemy ten śmietnikSkoro to śmietnik, to macie małe ambicje, jak na tak "cudowną" bazę użytkowników forum Neo+. Skoro jest tu tak chujowo, że robicie sobie podśmiechujki w waszym forumowym shoucie, po co w ogóle tu wbijacie i chcecie się zadomowić? Hipokryci. Oczywiście nie mam nic przeciwko powiększeniu bazy aktywnie wypowiadających się użytkowników, ale nie z taką postawą i z brudnymi buciorami.
Moderacja, działy i kilka innych rzeczy.
(06 lip 2012 - 09:46) hahahah ekypa z neo rozpełznie sie po ynternatch i wszedzie narobimy syfu ahahahahah
@ Greg : (05 lip 2012 - 21:09) ale tak szczerze mówiąc i serio mówiąc, to ludzie nie są przygotowani na nasze poczucie humoru i poziom dyskusji... na forum go płaczą, na forum pe zaczynają