Na takich cebulaków nie będę marnował swojej wiedzy, forum o giereczkach wideło a się spinają
Cytat: Mugen w Lipca 06, 2012, 12:53:57 pmszczanie i spuszczanie się w obranym przez siebie kierunku wymaga podobnych umiejętności więc to bez różnicyTy to wiesz, ja to wiem a wszyscy to widzą - nawet bystry inaczej kolega Ziummmmm.Nic nie powalczyłeś a im bardziej próbujesz tym gorzej ci wychodzi. Serio.
szczanie i spuszczanie się w obranym przez siebie kierunku wymaga podobnych umiejętności więc to bez różnicy
Jakie wy tu suchary walicie, naprawdę nie ma cie porządnego trolla? Wysłaliście jakiegoś fąfla i myślicie że dam nam radę?
to jest nas dwóch
Jakie wy tu suchary walicie, naprawdę nie ma cie porządnego trolla?
Cytat: Mugen w Lipca 06, 2012, 13:03:03 pmto jest nas dwóchNo to już wiemy: ty i mapy_Zumi, czyli siły forum n+.
po cichu liczyłem, że na początku przygody z tym forum będzie pan moim mentorem, ale chyba nic z tego
Najlepsza konsola: WiiNajlepsza gierka na konsole: Wii SportsGranie na PC: TAK/NIE/JAK MAMA POZWOLIPokdreśl strony, które odwiedzasz: kwejk, demotywatory, 9gag, glamrap, joemonster, pudelek, fotka, bravo sport
Cytat: Mugen w Lipca 06, 2012, 13:25:45 pmNajlepsza konsola: WiiNajlepsza gierka na konsole: Wii SportsGranie na PC: TAK/NIE/JAK MAMA POZWOLIPokdreśl strony, które odwiedzasz: kwejk, demotywatory, 9gag, glamrap, joemonster, pudelek, fotka, bravo sportZART TU GDZIES PODOBNO JEST
ZART TU GDZIES PODOBNO JEST
Nie przechodzimy do was bo macie szpetne emoty
Twoja stara.
Połowa na Neo ma ukończone studia więc wiesz, to że u was modna była zawodówka to nie nasz problem, tru.
Witam. Jako przedstawiciel forum magazynu Neo+ ogłaszam że Wasze forum zostało wybrane jako cel lądowania sił forum n+ z racji prawdopodobnego upadku magazynu i zamknięcia tamtejszego forum w najbliższym czasie. Jakikolwiek opór nie ma sensu. Decyzja nie należy do Was. Przygotujcie się.PozdrawiamyPrzybywamy N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+ N+
Przynajmniej wesoło patrzeć jak gimbusy po 20 starają się zdisować wszystkich....
Tarniak, jak będziesz na tym forum tyle czasu co ja to będziesz kozaczył. A tak to GTFO
Cytat: Zumii w Lipca 06, 2012, 12:15:45 pmkartonowe pudełka na p es trzySwój chłop.
kartonowe pudełka na p es trzy
Mam na to papier, więc zdupiać.Przynajmniej sam swoim kontom nie odpisywałem jak Boban hehe.