Hehe, fajnie tam mają na tym neogo:Cytat: TaikunDotarłem do informacji ze fax wyleciał za swoje ostatnie posty w tym temacie. Sprawa robi sie poważnaCytat: TaikunWłaśnie potwierdziłem swoje informacje. Fax [']Koment na głównej NEOGO:CytujDiosek pisze: 9 lipca, 2012 o 11:04 To prawda że Fax wyleciał z redakcji za pisanie na forum, że nie ma w ogóle kontaktu z Gulashem ws. dalszych losów magazynu i właściwie wszyscy tylko czekają na to kiedy ten kontakt się pojawi? Fax [']Cytujtadeg pisze: 9 lipca, 2012 o 12:14 mówie co sam wiem ta plotka to bzduraCytat: Taikun@Taikun: świat potrzebował mojego trollingu (09 lip 2012 - 11:46)Cytat: tarniak w Lipca 08, 2012, 08:55:34 amTROLUJO SIE SAMI
Dotarłem do informacji ze fax wyleciał za swoje ostatnie posty w tym temacie. Sprawa robi sie poważna
Właśnie potwierdziłem swoje informacje. Fax [']
Diosek pisze: 9 lipca, 2012 o 11:04 To prawda że Fax wyleciał z redakcji za pisanie na forum, że nie ma w ogóle kontaktu z Gulashem ws. dalszych losów magazynu i właściwie wszyscy tylko czekają na to kiedy ten kontakt się pojawi? Fax [']
tadeg pisze: 9 lipca, 2012 o 12:14 mówie co sam wiem ta plotka to bzdura
@Taikun: świat potrzebował mojego trollingu (09 lip 2012 - 11:46)
TROLUJO SIE SAMI
Piotrze nie szalej
To prawda, że są jakieś konsole poza ps3?
Cytat: Kert w Lipca 09, 2012, 21:49:23 pmTo prawda, że są jakieś konsole poza ps3?PS2 i PSX z tych prawdziwych. Reszta to tanie bazarowe podróbki.
A co z zielarzem?
To ta chujowata gazeta w ogóle jeszcze się ukazuje? Come on, poziom ich publicystyki nadawał się bloga o średnim rozgłosie a nie papierową gazetę. Już PE z ich czerstwym poczuciem humoru to dużo większy poziom.
Jak sie wpie**ala nie na bezczela bo nigdy tak nie robiłem.
Trza by ustawke w jakimś zagajniku zrobić.
Tak jak Half Life 3.