Cytat: andryush w Listopada 28, 2015, 13:26:53 pmJa tam czekam na nowe Nintendo. Wczoraj grałem w Super Smash Bros na Wii i jednak nie potrafię przejść obojętnie obok oldschoolowego kunsztu tych nieszczęśników z Nintendo Przez chwilę nawet pożałowałem, że sprzedałem Wii U Następną moją konsolą będzie NX. Na start Zelda, Dragon quest XI i pozamiatane. svon, Dark Souls III, Cuphead, Ashen, ReCore, Gigantic, Below, Scalebound, Gears 4 (remaster), gry Rare, w końcu ogram serie Halo, no i wsteczna Kompatybilność.
Ja tam czekam na nowe Nintendo. Wczoraj grałem w Super Smash Bros na Wii i jednak nie potrafię przejść obojętnie obok oldschoolowego kunsztu tych nieszczęśników z Nintendo Przez chwilę nawet pożałowałem, że sprzedałem Wii U
http://www.ppe.pl/news/40263/sony-oddalo-tworcom-do-dyspozycji-siodmy-rdzen-procesora.html
Gears 4 (remaster),
svon, Dark Souls III, Cuphead, Ashen, ReCore, Gigantic, Below, Scalebound, Gears 4 (remaster), gry Rare, w końcu ogram serie Halo, no i wsteczna Kompatybilność.
Cytat: Mateone w Listopada 28, 2015, 13:45:18 pmsvon, Dark Souls III, Cuphead, Ashen, ReCore, Gigantic, Below, Scalebound, Gears 4 (remaster), gry Rare, w końcu ogram serie Halo, no i wsteczna Kompatybilność.Połowa z tych gier wychodzi na PS4 i/lub PC, jakie z tego są ekskluziwy? A wymienianie wstecznej kompatybilności jako zaleta kupna konsoli nowej generacji... W dodatku nie wszystkie będzie można odpalić. Mam nadzieję, że konsolę kupujesz jakoś w kwietniu/maju 2016, bo wcześniej żadna z tych gier nie wychodzi.
Wy prowadzicie dżihad przeciwko temu biednemu X1??
Ja nie jestem fanoboyem
Po czym wnosisz? Zapytałem grzecznie tylko.
Cytat: kun w Listopada 28, 2015, 20:06:45 pmWy prowadzicie dżihad przeciwko temu biednemu X1??Po czym wnosisz? Zapytałem grzecznie tylko.Cytat: Kyokushinman w Listopada 28, 2015, 20:21:07 pmJa nie jestem fanoboyemMiałem GCN, Wii, DS, 3DS, PSP, PSX, PS2, PS3, PS4, X360. Jestem fanbojem, bo uważam X1 za słabą konsolę bez gier. LOL.
Nie ma sprawy Mateone.Ja nie jestem fanoboyem Dla mnie liczy się każda konsola a nie pseudo wojenki ala gimbaza.
Cytat: svonston w Listopada 28, 2015, 20:32:21 pmPo czym wnosisz? Zapytałem grzecznie tylko.Nie chodziło mi o Ciebie, ale wydaje mnie się, że kilku osobników na naszym forum byłoby w stanie zabijać w imię jedynie słusznej maszynki do gierek.
Nie, tylko Iras i Ty.Brakuje do składu Jurasa.
Po prostu dla niektórych nie można mieć złej opinii o Xboxie inaczej jest się klapem przyzwyczaiłem się do tej spartolonej logiki
Cytat: Mrocz w Listopada 29, 2015, 09:57:06 amPo prostu dla niektórych nie można mieć złej opinii o Xboxie inaczej jest się klapem przyzwyczaiłem się do tej spartolonej logiki według niektórych, to nie można mieć dobrej opini o xboxie. jak ktoś chce se zagrać w sunset, gearsy, titanfall, halo czy forze, to już jest xbotem.czaisz analogię?
http://www.24gliwice.pl/wiadomosci/duza-papierowa-torba-i-chwila-cierpliwosci-tak-ukradl-playstation-poznajesz-go/Tu widać która konsola jest bardziej pożądanym towarem
Sprawca, współdziałając z co najmniej jednym mężczyzną, dokonał kradzieży konsoli do gier Sony Playstation 4 wraz z grą Oder.
na ps4 glorious 1080p i bardziej stabilny framerate
Cytat: Kyokushinman w Grudnia 01, 2015, 22:27:51 pmDalej nie obeszło sie bez ale do Xa Az strach pomyśleć jak będzie bolało po Quantum i Girsach 4. Nawet Drejk z baletnica może nie być dobrym lekarstwem.Girsy które są już nudne jak telenowela i stoją w miejscu oraz Quantum który niby się zapowiada się spoko, ale nie do końca wiadomo jak to wyjdzie...Kontra Uncharted 4, które mega się rozbudowało, Horizon i The Last Guardian. Do tego można dorzucić Street Fighter 5 i Xbox jest pozamiatany i bez nowych zapowiedzi z PS Experience Obudź się Xbocie
Dalej nie obeszło sie bez ale do Xa Az strach pomyśleć jak będzie bolało po Quantum i Girsach 4. Nawet Drejk z baletnica może nie być dobrym lekarstwem.
Ratchet = to już było
Cytat: Kyokushinman w Grudnia 02, 2015, 08:20:35 amRatchet = to już byłoEpic argument is epic.