Deweloperzy podobno już posiadają dev-kity PS4K i tworzą aktualnie gry, które wykorzystają lepszą moc sprzętu. Takie tytuły będą działać na "gołych" PS4, ale w takim przypadku poświęcone zostaną elementy graficzne/płynność animacji.
Panasonic are still supporting 3D and overall the TX-65DX902B delivered the best looking images that we have seen from an LED LCD TV to date. The only way you're likely to get a more accurate picture is if you buy a $30,000 OLED studio monitor and that's only got a 25-inch screen!
A co mnie klaunie obchodzi, że gdzieś w sklepie albo na targach widziałeś telewizor za kilkadziesiąt tysięcy złotych? Ja widziałem Daredevila w 4K na telewizorze za 4k i wiem, jak nieprawdopodobne brednie tu wypisujecie. I sorry, ale w kwestii telewizorów nie będzie pouczał mnie pacjent, który po informację o typie matrycy musiał się udać do menu serwisowego
Xbox stracił kolejnego exa, wszystkie następne Forzy bedą dostępne na PC, hahahahaJest zbyt śmiesznie XD
Kyo a co Ci po odpicowanym TV FHD skoro nie umiesz go ustawić tylko korzystasz z trybu żywego do oglądania TV w widnym mieszkaniu.
Cytat: eX4cT_PL w Marca 31, 2016, 14:35:39 pmKyo a co Ci po odpicowanym TV FHD skoro nie umiesz go ustawić tylko korzystasz z trybu żywego do oglądania TV w widnym mieszkaniu.A co ci do tego?