Widze, ze Juras znow Was ladnie strollowal, ale ok, odpowiedzmy na bzdury.
------------
ch**owość tych filmików z oświetleniem od Karoty zaczyna sprawiać, że mam wątpliwości po której on stronie faktycznie jest. Osobiście uważam Crysisa 3 w wersji PC za jedną z najładniejszych gier obecnie, ale na tych filmikach Karoty to wygląda po prostu ch**owo. Nie mógłbyś się bardziej postarać, by to udowodnić? Przecież takie dynamiczne cienie to od kilku lat można uzyskać na co drugim silniku...
Poprosze o przyklad choc jednej gry z konsol [na PC chyba tylko Metro to potrafi], gdzie masz interakcje dwoch cienii z dwoch zrodel swiatla na jednej geometrii, juz nie mowie o trzech cieniach rzucanych jednoczesnie i dodatkowych dwoch lampach, ktore tez rzucaja cienie na geometrie w tej scenie. Wszystkie swiatla mozna rozwalic [nawet te, ktorego nie moglem na pierwszym filmiku rozwalic
, z innego kata sie da - nie pytac mnie dlaczego]
---
Szkoda, że Krzyś nie domaga pod tym względem
To zart? Nawet Krzys 2 ma lepsze efekty. Krzys 3 ma lepsze efekty na low. A jak uwazasz inaczej, to podaj przyklad co tutaj jest, czego w krzysiu nie ma.
---
Jak można przez łącznie ponad 10min jarać się jednym światłem dynamicznym, kanciatymi modelami na których często źle układa się światło, słabymi teksturami i niedomagającą fizyką?
Co to niby ma udowodnić? (we wielu grach na konsolach są tego typu światła dynamiczne)
To byl filmik zrobiony do topica na neogaf, bo jakis kretyn twierdzil, ze geometria mu cienii nie rzuca w Crysisie z dynamicznych swiatel, jak mu pokazalem pierwszy filmik, to twierdzil, ze tylko w scenach z globalnym oswietleniem cienii nie ma.
"Slabe tekstury i domagajaca fizyka" lol. Co Ci tutaj nei domaga? Swinie nie lataja w tle czy co?
Kanciaste modele - tutaj to nawet nie wiem o co chodzi.
--
4:46 noga w kartonie tomek fail
A co mnie obchodzi jakis nieznaczący bug, chciałem ukazac piękno tej gry
I wybrales chyba jeden z najgorszych leveli calej kampanii.
http://img854.imageshack.us/img854/834/amarectv201201060840259.jpg - jeden z lepszych shotow
http://img337.imageshack.us/img337/1294/amarectv201201060907047.jpg - jeden z gorszych
---
Ps. Troche zalosne, ze moje posty sprawdzacie na neogaf i tutaj wrzucacie. Az tak nie ma w co grac na konsolach ostatnio?