Obczaiłem gierka na swoim PC i grafika faktycznie jest boska, ale nextgeny jak dla mnie nie odstają od tego. No i mnie tam płynnie chodzi na moim pececie za 2,5k (z czego 500zł to dyski twarde - teoretycznie mogę wsadzić stary 20GB dysk i też zagrać w crysis 3 i cena kompa by była jak za konsole 2k) w FullHD 30-55 fps na very high praktycznie wsyzstko oprócz paru efektów na high do tego MSAA x4 czy tam 8 sam nie pamiętam.
Co jak co, ale granie w to, a ogladanie screenów/filmików nijak się ma do rzeczywistosci. Odpalcie sobie sami, a faktycznie będziecie pod wrażeniem. Gadanie, że gameplay jest słaby i fabuła i że tylko grafa sie liczy to mówią bezmózgi co nawet nie grali. Jest to jeden z lepszych FPS pod względem gameplayu jak FC3 i do korytarzyków typu cody i innych szajsów to trochę wiocha stawiać, bo to inna liga. Jak ktoś narzeka na artstyle to też widocznie w to nie grał, bo niektóre lokacje są świetne. No ale nie uważam tej gry za coś czego nie mogą uciagnąć nextgeny i taki nowy KZ na PS4 wyglądał dla mnie równie dobrze, a na pewno nie słabiej.