W Simcity był problem przez tydzień (tak na oko) chociaż i tak można było inny serwer wybrać, ale to i tak żadne usprawiedliwienie. Po za tym jak uważacie że Simcity jest przyzwoleniem na dziadostwo i prekursorem walenia w chu**, to ciekawe co powiecie o wszystkich zjebanych Codach (po codzie 4) kupowanych w milionach przez tych bystrych... Nie wspominając o tych wszystkich dlc które już były przyblokowane na płytach w innych grach itd. Teraz prawie każda gra wychodzi zjebana, potem ją łatają cudują, albo olewają bo i tak się sprzedaje. To jest naprawdę problem - a nie to kto na czym gra w jakiej rozdzielczości...
@andryush Jak ktoś ma chwilowo dość fpp i tpp to gra sobie w takie Simcity, Diablo czy strategie. Albo po prostu gra bo lubi taką rozgrywkę.
Nie wiem czy coś boli jak się wyda na kartę graficzną 2k. Ja dałem za swoją 1k i nic mnie nie boli. Mało tego za kartę dźwiękową dałem ~800 i również nic mnie nie boli z tego powodu. W multi gram na kompie w exy na PS3 a w wannie na Dsie
bo moge
Co do tego hamowania to zobaczysz jak będziesz cieszył jape jak wyjdzie PS4 i nie jeden powie - warto było, jak to wyglada, UNCHARTED !!!*#!!&!
Ale znajdą się też tacy co nie będą mieli siana na konsole i zaczną pisać że spokojnie można było nadal na PS3 i klocku jechać bo mało się różni, zero innowacji..