Mam rade dla niego lecz się na nogi bo na głowę za późno
Ach klapek a giere chociaż odpaliłeś?
Teraz mam pewność ze oprócz zajebistej wady wzroku i rozpierdolonego tv, ma jeszcze chorobę psychiczną
Z tym to raczej ty masz problem chłopaku co potwierdza tylko twoja wybuchowa nerwowość na forum.
Przecież biorąc pod uwagę fakty i materiały z Gamersyde to już teraz U4 wygląda o dwie klasy lepiej od MGS, więc nie wiem jakie ty masz kyo nadzieje.
Ale znając życie znajdzie jedną chu**wą teksturę w U4 i zrobisz porównanie do najlepszej w MGS i dalej będziesz majaczył coś o lepszej grafice.
Teksturowo MGS 5 trzyma równy poziom, ale tej najlepszej nie ma w pełnej wersji a jest w GZ, mowa o teksturze asfaltu przy bramie. Także jak będę porównywał U4 to do niej.
Zdaje sobie także sprawę z tego, że U4 teksturami raczej zniszczy, ale czy będzie miał lepsze widoki, wątpię.
To samo dotyczy dżungli, która już na past genach kopie i jeżeli tam też będzie taki skok graficzny jak wszędzie to o najładniejszej dżungli U4 może tylko pomarzyć.
Jakby Metal 5 wyszedł tylko na PS4 i był w 30 klatkach plus do tego imadło z Orderka a cała para poszła w wizualia to 10 za grafe byłoby tylko formalnością.
Goście od Konami spokojnie by takie coś zrobili.