PS 1440pRO na ekranie 4K, to jak wyświetlanie 720p na ekranie FHD. Dzień dobry Xbox One, masz nowego przyjaciela.
Czyli wg logiki andrjuszki FHD na ekranie 4K wygląda gorzej niż 720p na ekranie FHD?
Ahhh, nie mogę się doczekać analiz gdzie wersje na Scorpio będą działać gorzej, bo developer będzie cisnął natywne 4K, a na Prosiaku stabilnie i niewiele brzydziej z 1440p i checkerboardingiem.
Dziennikarz Game Informera miał okazję zobaczyć Assassin's Creed Origins działające na PC oraz Scorpio. Na komputerach osobistych tytuł działa w 30 klatkach na sekundę, ale na konsoli Microsoftu rozgrywka była bardziej stabilna, nawet w rozdzielczości 4K.
CytujDziennikarz Game Informera miał okazję zobaczyć Assassin's Creed Origins działające na PC oraz Scorpio. Na komputerach osobistych tytuł działa w 30 klatkach na sekundę, ale na konsoli Microsoftu rozgrywka była bardziej stabilna, nawet w rozdzielczości 4K.
A u Kaza co tam? Polerowanie każdego z listków?
Jak na początku pokazali tą chu**wą pustynie, to myślałem że faktycznie chcą się pochwalić ReCore w 4k.
Wczoraj wieczorem Microsoft niespodziewanie pokazał na swojej konferencji okładkę Wiedźmina 3 jako jednego z tytułów wspierających wyższe moce obliczeniowe Xbox One X.To nie przypadek, pracujemy nad łatką, ale to na razie wszystko co mogę powiedzieć - potwierdził teraz Michał Platkow-Gilewski, Head of Global Communication w CDP Red, w odpowiedzi na pytanie Eurogamer.pl.
"Nie mamy w planach wydania edycji Wiedźmina 3: Dziki Gon na PS4 Pro. Nasz zespół pracuje obecnie bardzo ciężko nad GWINTEM: Wiedźmińską Grą Karcianą oraz Cyberpunkiem 2077. Chcemy być całkowicie skupieni na produkcji tych dwóch projektów"
Całość ~3900zł
30fps.
Jakość
po prezentacji Forzy (zawsze się nad tym zastanawiam - to już 7 część chyba od 2001 roku, a GT nadal stoi na 6; czy to znaczy, że Turn10 klepie ciągle i w kółko to samo - mam awersję do tej Forzy w przeciwieństwie do jej arcadowej odmiany - czy Polyphony to wirtuozi, którzy dopieszczają każdy swój kolejny tytuł?).
Czyzby Turn 10 w FM7 skopiowalo to co mielismy w GT5.
Dobrze, że GTS to pełna wersja i można Kaza je**ć ,a FoRdzunia tylko demo na 6 teraftopów. Wincyj ekspertów i fachowców na forum, a Kingsglaiive dane na Xboxa będzie!!!
Kaz dal Tweet ktory potem usunal ze miala byc teraz zajawka traileru, jakies news do ogloszenia oraz studio tour. Jednak tweet zniknal.
na pewno w pełnej wersji dodadzą te zbieranie kropel.Cytat: Klosz w Czerwca 12, 2017, 17:43:08 pmCzyzby Turn 10 w FM7 skopiowalo to co mielismy w GT5. a w gt sports wycieli to co miało gt5
GT5 miało zajebisty silnik, oświetlenie i efekty chyba lepsze niż w GT6, dlaczego Kaz nie wziął tego i nie wykorzystał na PS4 wielokrotnie przewyższającej moc PS3, nie wiadomo. Bawią się w budowanie wszystkiego od nowa, podczas gdy konkurencja katuje swoje leciwe technologie i wyciska z nich cuda na kiju.