Oj jak boli, oj jak boli. Po tym, jak na obrazkach pojebałeś film Avatar z grą Avatar, twoje zdanie na temat grafiki chyba raczej NIKOGO ;
Jeśli kogoś tutaj boli to raczej Ciebie, ale wmawiaj sobie dalej. Tak - pomyliłem sie z jednym obrazkiem Avatara z grą avatar ale co to ma do rzeczy? To zupełnie dwie różne dyskusje i sens mojej wypowiedzi w przypadku z avatarem pozostał ten sam - że gry w jakości Avatara możliwe, zę ujrzymy na PS4, ale Ty oczywiście jak zwykle pieprzysz głupoty. Mnie np. neogaf zupełnie je**e, nawet na tej stornie nigdy nie byłem i to że Ty masz jakieś problemy i ciągle gadasz o bullshotach, kiedy nigdy nie grałeś w daną grę to sorry EOT. Ja grałem zarówno w U3 jak i C3 i jakbyś nie wiedział to już sama rozdzielczość robi. Twoje głupie gadanie to można wciągać nosem i wysrać dupą, bo tylko do tego się nadają. Oczywiście zaraz mi tutaj wyskoczyć ze screenami z TLoA (jak w co drugim Twoim poście) i poweisz jakie to nie genialna gra - pewnie jest piękna, cudowna, grafika na wysokim poziomie, postacie ładne - ale co to kur** ma do tematu?! Tak - wiem, że 7 letnie konsole wygladają prawie identycznie jak na PC. Tylko sama zmiana rozdzielczości z 720p, na 1080p naprawdę robi, a do tego nie skacze gra w 20 klatkach. A Ty tutaj pokazujesz obrazki z U3, które lepsze od C3 nie są, a co najwyżej takie same i fajnie, ale jakby walnąć to w fullhd, albo na dużym tv w to grać to już tak nie robi, a jakby podpiąć PC do tv i grać na fullhd to jest grafika na znacznie lepszym poziomie. No ale oczywiście Iraska boli, bo ślepnie i ciężko się mu przyznać, że pora zainwestować w okulary.
O ile kiedy KKRT pierdoli głupoty, że C3 jest lepsze od wszystkich gier na PS4 to masz rację, tak Ty opowiadasz głupoty, że obecne gry są lepsze na konsole i wyglądają identycznie - mozę i tak, na małych obrazeczkach i kiedy się w nie nie gra, jednak kiedy odpalisz fullhd to taka róznica jakbyś sobie podpiął PS2 pod tv hd.