Jak z upośledzonym... Rozdzielczość MA znaczenie, ale to jest tylko jeden z elementów a nie wyznacznik jakości grafiki. Jeśli jakaś gra w 720p robi coś lepiej niż inna w 1080p, to plus dla tej gry, bo wykorzystując mniejsze zasoby osiąga lepszy efekt. Dotrze wreszcie do zakutego łba czy mam nie wiem... podkreślić? Pogrubić? Pomalować na czerwono?
Najlepiej otrzyj łzy chusteczką. Jak jest dana gra, np Uncharted 3 to gdy odpalisz jaw SD to wyglada jak kupa, a w 720p jest znacznie lepiej. To samo tyczy się gier na PC, w których masz możliwość odpalenia w 1080p zamiast w 720p. I wiadomo, rozdzielczość to tylko jeden aspekt grafiki, ale Ty uparcie stoisz, że 720p>1080p jeśli jest dobrze zrobione 720. Porównywanie różnych gier w rozdzielczości to prawie jak moja wpadka z daniem zdjęcia w z gry Avatar zamiast z filmu chociaż i tak nie miało to wpływu na to co powiedziałem i nie miało znaczenia. Odpal sobie byle jaka grę na PC najpierw w 720p, a potem 1080p i potem pogadamy. Póki co idź do mamy się wypłakać, że pier**lisz głupoty w internecie.
Master, a jak wklejałeś screena z AVATARA GRY jako AVATAR FILM to ile miałeś pe? lol
Bo myśmy w 720 od razu parsknęli śmiechem.
Pozdrawiam kolejnego debila. Wypowiedź moja miała na celu ukazanie, ze poziom avatara to nie jest odległa przyszłość, i screena dałem pierwszego lepszego z google grafika
Czwarty obrazek po wpisaniu "avatar movie"
ze zdjęciem helikopterka. A że akurat była to gra, co nie zauważyłem przez niedbałość, bo nigdzie nie chciałem pokazać, zę Krzyś 3 jest lepszy niż avatar (bo nie jest
Tylko kretyn jak Ty i Iras mogą tak tweirdzić, zę to napisałem). No ale wiadomo brak argumentów, zę 720p jest lepsze od 1080p to się zaczyna brać wypowiedzi, które nie mają żadnego znaczenia w rozmowie.