Wedlug mnie menu jest znacznie bardziej czytelne. Nie ma tyle kolorow, jakichs reklam itp. PS Store tez jest lepiej podzielone 
3 osoby (w tym ja) stwierdziły, że menu jest do kitu, więc chyba coś w tym jest. Choć trzeba przyznać, że czarne tło (takie właśnie miałem wczoraj wieczorem) jest zdecydowanie gorsze, od jaśniejszych wersji. Ogólnie patent ze zmianą koloru tła w zależności od godziny jest dosyć ciekawy.
Mógłbyś napisać (lub zrobić jakieś zdjęcia) jak gry prezentują się na zwykłym TV, np. kineskopowym?
Za bardzo staram się nie grać na telewizorze, odpaliłem jedynie Motorstorma. Pierwsze wrażenie nie było zbyt pozytywne, ale po chwili wyglądało już całkiem nieźle. Poza tym mój TV ma dosyć słabe odświeżanie, więc z fotek nic by raczej nie wyszło.
W sumie myślałem, że Ps3 jest zdecydowanie bardziej stabilne od 360ki, a tu już mi się raz konsola zawiesiła i parę razy wyskoczył jakiś błąd
Do tego na początku cały zadowolony założyłem konto na Poland, a tu zonk: Ps store jest niedostępny dla tej lokalizacji. Nie wiem po jakiego grzyba robią wybór kraju z którego nic nie można ściągać. Musiałem jeszcze raz założyć konto, tym razem na UK (choć w sumie mogłem założyć na USA, bo jest tam trochę więcej wszystkiego. Ogólnie na razie Ps store prezentuje się dosyć ubogo, ale mam nadzieję, że jak zacznie wychodzić więcej gier, to i będzie więcej do ściągania. Fajnie, że podczas ściągania pokazuje nie tylko procenty, ale także ilość pliku w MB. No i konsolka jest bardzo cichutka

Mam takie pytanko. Podobno można ściągnąć tapetkę z HS, a ja nie mam pojęcia skąd? Przetrząsnąłem cały Ps store i nie mogłem znaleźć, a naprawdę chciał bym mieć tą tapetkę. Konto mam zarejestrowane na UK.