Tak sobie dzisiaj przegladalem zagraniczne i pl fora i rowniez komentarze i odnoslem wrazenie ,ze cos tu jest nie tak jak czytam fora ign lub gamespot i wiele innych i nasuwa sie pytanie czy bill nie placi ludziom z tych serwisow i nie tylko im ...?!
Tak jątrzyli, tak pyszczyli się wszyscy i wieszali psy na PS3. Wbrew logice i faktom wysławiali pod niebiosa X360, wymyslajac bzdurne teorie i wady PS3.
Siła słów właścicieli X360 na forach była niczym propagandowa tuba kochanego Billa.
Kolejny raz miałem racje, bo kolejny raz powtarzala sie historia. Kochany Bill przchodzil siebie, płacił komu popadło byleby wszyscy kłamali i głosili demagogiczne bzdety na temat PS3 i X360.
Sławny już medialnie temat rzekomej wysokiej ceny PS3, jest jednym z bardziej dowcipnych propagandowych bzdetow na jaki mogl wpasc Bill i jego koledzy. Kazdy kto kupowal PS2 zaraz po premierze pamietal ile kosztowala PS2 (ponad 2000PLN) i nikt wtedy nie podnosil tematu, ze to za drogo. W przypadku PS3 bylo inaczej, stworzono atmosfere rzekomej starsznej drozyzny PS3 i wszyscy dzisiaj łatwo mogą wyciągnąć wnioski czemu ten szum miał służyć.
Jak to jednak zwykle bywa, rzeczywistość pięknie weryfikuje fanatyczne poglądy i idiotów głoszących dyrdymały na czyjś przykaz. O ile przegrzewające sie X360 były przemilczane, o ile masowe usterki tego niedorobionego sprzetu starano sie zatuszować, o tyle niedowład i niedobór mocy konsoli jest już zbyt oczywistym faktem i argumentem ktorego nie da sie obalić.
Owszem pojawiło sie dwóch opłaconych przez Billa cwaniaczków, którzy stwierdzili, ze PS3 jest za słabe do ich gry i jedynie X360 bedzie potrafil to uciągnąć, ale takim kretynom nikt oczywiscie nie uwierzył, bo kto by dzisiaj uwierzył w tezy że ziemia jest płaska
Ciekawi mnie tylko gdzie pochowali się ci Xboxowi krzykacze? Siedzą pewnie gdzieś w swoich szafach obgryzajac paznokcie do łokci i cicho łkają nad swoim losem i fanatyzmem i ideologiczną kompromitacją
to jednen z komentarzy z onetu na temat dzialen billa
Cala ta sytuacja wyglada jak wojna pisu z po.Ktos tu mija sie z prawda ?Ktora ze stron jest pisem a ktora platforma tego nie wiem...