no i kupa dostalem ps3 i na hdmi obraz rozciagniety eh trzeba kupic component bo wtedy moge wylaczyc skalowanie w monitorze a sama konsola zajebista duzo lepsza od xboxa.:]
Proszę nie używać wulgaryzmów.
A co wedlug Ciebie PS3 ma takiego, ze jest bardziej zajefajna niz 360? ( pytam z ciekawosci )
Przede wszystkim MENUM wymiata czegoś takiego nie widziałem każdy szczegół animacja wszystko cudne. Możliwość wsadzania własnych tematów nie to co na xboxie rozciągnięte tapety:/
Masa opcji, masa mozliwości, wbudowana przeglądarka która chodzi cudnie lewa gałka robi za myszke noo masakra

Konsola STRASZNIE CICHA jedyne co mi wyje w pokoju to wentylator ktory mi wieje w twarz i monitor, konsola nieziemsko cicha i chłodna xbox dawno by się zagotował

Pograłem chwile w Motorstorm i gra bardzo fajna graficznie ładna i przyjemnie się gra, Uncharted Coś pięknego takiej gry nie ma na xboxie w chwili obecnej noo jakbym oglądałem film. Pad od ps3 lekki i bardzo wygodny jedyny minus to spusty dziwaczne, ale idzie się przyzwyczaić, gałki pracują bardzo preceyzyjnie wiec nie mialem problemów z celowanie pod kilku miesiecznej przerwie od pada

Ogólnie ps3 miażdzy możliwościami xboxa, wii i całą reszte konsol.
Dziś latając po sklepach i szukając componenta ludzie dziwne komentarze pociskali np. "nie sprowadzamy akcesorii do ps3 bo to nie udana konsola xbox lepszy" i prawie w każdym sklepie to samo

Ja jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Jakbym miał component to bym tutaj nie siedział tylko grał a tak nier chce psuć sobie zabawy kupą na ekranie

Wkurzają mnie te LCD zakichane natywne rozdziałki i przez kupno drugiego kabla nie mam hajsu na gta4 tym bardziej na MGS4

eh