Dzięki za odpowiedź. Spotkał sie już ktoś z grami pirackimi na giełdzie , trzeba coś przerabiać żeby taką odpalić, ja się osobiście jeszcze nie spotkałem z tym ale już słyszałem że mają być. Oczywiście nie promuje tu gier pirackich , pytam z ciekawości.
ja się osobiście jeszcze nie spotkałem z tym ale już słyszałem że mają być.
Seed Studios, who have completed three Nintendo DS titles, have today announced a project in development for the PLAYSTATION 3 platform. The project will be present along with Seed Studios at Leipzig GC '08 this year to showcase the game to some possible publishers.
Nie ma na razie opcji grania na piratach.
Finally it looks as though the more tatically alined of us, in Europe of course, will have the chance to play the upcoming SOCOM in its beta form. It'll be the same trial as North America and run on the same date; September 1st to the 30th.
With David Reeves announcing that the new SKU would find its way onto shelves on August 27, it came as a shock when online retailers like Amazon and GAME began listing the item for August 22. While this bumped up release is more than welcomed, it seems likely that Leipzig will be host to some sort of announcement in regards to this change. For those gamers holding out and waiting for this SKU in Europe, it seems the wait has been cut in half.
10 minutowy gameplay z Free Realms:http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=13244
# Crash Commando (PS3)# Fat Princess (PS3)# Flower (PS3)# Pain: Amusement Park (PS3)# Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3)# SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation (PS3)# Super Stardust Portable (PSP)# The Last Guy (PS3)# Ratchet & Clank Future: Quest for Booty (PS3)# Savage Moon (PS3) Revealed# Warhawk: Operation Fallen Star (PS3) Expansion Pack Revealed
Konami Digital Entertainment announced today that it will be bringing a remake of the 1996 PC racer GTI Club to PlayStation Network later this year.Known as GTI Club +, the game will sport HD visuals in addition to an eight player online multiplayer mode, and is currently scheduled for release this November.
I po którymś updacie FW będzie można śpiewać piosenki z Singstarów z PS2!!
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 21, 2008, 12:36:52 pmI po którymś updacie FW będzie można śpiewać piosenki z Singstarów z PS2!!http://www.ps3fanboy.com/2008/08/20/singstar-firmware-upgrade-will-allow-ripping-of-ps2-tracks-onto/
Podobnież na konferencji Sony zapowiedziało VidZones. Ma to być usługa pozwalająca na słuchanie (na starcie usługi) a potem ściąganie plików muzycznych...za darmo!I po którymś updacie FW będzie można śpiewać piosenki z Singstarów z PS2!!
Chris tak czytam twoje wypowiedzi na głównej stronie i dziwie sie, ze chce Ci sie użerać z takimi idiotami. Bo powiedzmy sobie otwarcie pan waron do normalnych nie należy. Szkoda nerwów na tych fanbojów. A tak w ogóle to dziwie sie ze pan waron nie dostał jeszcze bana, gdzie nie wejdzie tam już kłótnia.
Podobnież na konferencji Sony zapowiedziało VidZones. Ma to być usługa pozwalająca na słuchanie (na starcie usługi) a potem ściąganie plików muzycznych...za darmo!
Mam pytanie która gra jest lepsza w singlu battlefield bad company czy Call of duty 4?w bbc grałem w multi w demie i bardzo mi się podoba czy CoD 4 ma lepsze multi jak to wszyscy piszą?
myślałem, że będzie znacznie drożej !?SONY pozytywnie pojechało.