Na PS3 nie testowałem, ale Ipla wskoczyła też do Bravii (u mnie EX500) i jak Jankes nawijał kilometry w B-Spec to obadałem. Są też materiały w HD (m.in. motoryzacyjne) i w pip polszitowskich seriali. Obejrzałem kilka odcinków "Władców much" (niewłaściwa pisownia choć poprawna
) i chodzi zajebiście (12Mbit) - świetna jakość, odpala się natychmiastowo, przewijanie w obie strony jakby z dysku leciało a w połowie odcinka już mam zbuforowaną całość. Jeśli chodzi to gorzej na PS3, to coś jest nie teges (TV nie ma takich proców, pamięci i twardego).
Wiadomość scalona: Stycznia 26, 2011, 08:49:20 amMały apdejt w sprawie piractwa - "scena" działa bardzo intensywnie w rozwijaniu Backup Managerów, działają już bezbłędnie, nie ma żadnych problemów. Można wchodzić online, pobierać łatki, grać w multi, wszystko z dysku twardego. Działają nawet gry pobrane z torrentów i przerzucone programem do FTP na dysk wewnętrzny bądź odpalane z podłączonego na USB dysku zewnętrznego. 99,99% gier śmiga z wewnętrznego, z zewnętrznego jest sporo gorzej (m.in. przez FAT). Najnowsze wersje BM wymagają włożonej oryginalnej płyty w napędzie, jakiejkolwiek (jak kiedyś na PSP), dając w zamian większą stabilność i kompatybilność. Dodatkowo powstało kilka bzdurek, m.in. edytor tych etykiet tekstowych pod nazwą użytkownika na liście znajomych - w efekcie jeden na mojej liście gra już w GT6 a inny testuje Uncharted 3. O "odblokowywaczu" platyn już pisałem (gotowe edytory sejwów - kilka kliknięć).
Co ciekawe, projekty stricte homebrew (emulatory, użytki) powstału już za czasów pierwszego jailbreaka (tego dongla na USB) i się rozwijały. Dokonania fail0verflow i geohota nie przyczyniły się do ich powstania. Za to doprowadziły do istnego wylewu patchy na lvl2 i BM. No beka, wiwat hakerzy.
Sony ma z tym duży problem, a cisza i brak ich reakcji zdaje się to potwierdzać.