Autor Wątek: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny  (Przeczytany 1074544 razy)

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
Odp: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny
« Odpowiedź #3320 dnia: Lipca 19, 2006, 18:31:34 pm »
Nie no, nie mogę. Nie kibicuję Sony, ale ten raport jak i sam artykuł to niemalże szczyt debilności. Tak, wszyscy ludzie pomyślą sobie: "o! Kutaragi powiedział, że PS3 to bardziej komputer, więc olejemy tego blaszaka i kupimy Wii/X360. W końcu pierwszego Xboxa też nie kupiliśmy, bo to przecież też był komputer w innej obudowie!"

Jezzzu, ludzie, skończcie rzucać takimi idiotyzmami, bo pomyślę, że rzeczywiście zasługujemy na takiego prezydenta i taki rząd jaki mamy >_<.

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

konsolko

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #3321 dnia: Lipca 19, 2006, 18:46:23 pm »
Cytat: "_cloud_"
PlayStation 3 przegra i spowolni branżę?

http://gry.interia.pl/konsole/sprzet/nowosci/news?inf=772136

Mooooc roftl. Buuhahaha.... XD Po.jeba...interia.

Terrago

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3322 dnia: Lipca 19, 2006, 19:01:41 pm »
Cytat: "_cloud_"
PlayStation 3 przegra i spowolni branżę?

http://gry.interia.pl/konsole/sprzet/nowosci/news?inf=772136

Najlepsza reakcja na takie bzdury jest... brak reakcji.

Polecam wszystkim.

konsolko

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #3323 dnia: Lipca 19, 2006, 20:55:49 pm »
July 19, 2006 - Ken Kutaragi is going to bring the message home himself at the Tokyo Game Show. Sony Computer Entertainment's president will be heading off the show this year, delivering a keynote address titled "Next Generation Entertainment Made by the PS3."

Joining Kutaragi will be Square Enix president Yoichi Wada. Wada will be addressing the crowd as his alter ego, the chairman of TGS organizer Computer Entertainment Software Association (CESA), and will give a speech titled "The Game Industry's Potential and Problems."

These two have some big shoes to fill. Last year, Nintendo president Satoru Iwata used his keynote address to unveil the Wii's innovative new controller. A tough act to follow for sure.

The keynotes will be held on 9/22, a business-only day that precedes the 9/23 and 9/24 public openings. Be sure and stay tuned for a full report.

http://ps3.ign.com/articles/719/719682p1.html

asasas

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #3324 dnia: Lipca 19, 2006, 23:50:47 pm »
Cytat: "Kresq"
Nie no, nie mogę. Nie kibicuję Sony, ale ten raport jak i sam artykuł to niemalże szczyt debilności. Tak, wszyscy ludzie pomyślą sobie: "o! Kutaragi powiedział, że PS3 to bardziej komputer, więc olejemy tego blaszaka i kupimy Wii/X360. W końcu pierwszego Xboxa też nie kupiliśmy, bo to przecież też był komputer w innej obudowie!"

Jezzzu, ludzie, skończcie rzucać takimi idiotyzmami, bo pomyślę, że rzeczywiście zasługujemy na takiego prezydenta i taki rząd jaki mamy >_<.

Przecież to że sony kiepsko przędzie ostatnio wie każdy a tylko debile i fanboje ,co świata nie widzą poza swoim ps2 to ignorują. Ze wszystkich stron  jesteśmy zalewani kolejnymi newsami o kiepskiej sytuacji finansowej sony, o przegranych sprawach w sądach i nowych należnościach do zapłacenia, o długach,o tym że analitycy przewidują że sony się przejedzie na ps3, że na cella sie trudno programuje,konsola za droga, nawet w japonii ludzie już nie są za ps3 tylko za wii, że są problemy z produkcją konsoli, że blue ray okazał się porażką i jest wolny:
(www.benchmark.pl) i masa innych !! Ale jak ktoś ma klapki na oczach z napisem ps2 to tego nie widzi. Twierdzi że te newsy są zmyślone, nawija na tych co je pisali (snejk snejkiem ale takie serwisy jak gamespot, bloomberg są nie do podważenia). Prawda w oczy kole, a jak ktoś ją udowadnia to najlepiej go zbanować...

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3325 dnia: Lipca 20, 2006, 00:19:45 am »
Spoko asasas ale wiesz - to jest topic o playstation3 i głównie chodzi nam o gry a nie o proces firmy jakies problemy z napedem i tym podobne.
Nie wiem po co podawac linki ze cos nie gra w obozie sony jak to nie ma prawie nic wspólnego z grami a nas graczy to interesuje a nie ich wewnetrzne problemy/
moze pokazujmy troche wiecej linków do gier i trailerów.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3326 dnia: Lipca 20, 2006, 09:03:58 am »
Cytat: "asasas"
Przecież to że sony kiepsko przędzie ostatnio wie każdy a tylko debile i fanboje ,co świata nie widzą poza swoim ps2 to ignorują. Ze wszystkich stron jesteśmy zalewani kolejnymi newsami o kiepskiej sytuacji finansowej sony, o przegranych sprawach w sądach i nowych należnościach do zapłacenia, o długach,o tym że analitycy przewidują że sony się przejedzie na ps3, że na cella sie trudno programuje,konsola za droga, nawet w japonii ludzie już nie są za ps3 tylko za wii, że są problemy z produkcją konsoli, że blue ray okazał się porażką i jest wolny:
(www.benchmark.pl) i masa innych !! Ale jak ktoś ma klapki na oczach z napisem ps2 to tego nie widzi. Twierdzi że te newsy są zmyślone, nawija na tych co je pisali (snejk snejkiem ale takie serwisy jak gamespot, bloomberg są nie do podważenia). Prawda w oczy kole, a jak ktoś ją udowadnia to najlepiej go zbanować...

oj chlopcze kiedy ty dorosniesz. PS3 za Wii?? suuuure
http://www.gram.pl/news.asp?id=2181

http://www.gram.pl/news.asp?id=2184
a co powesz na to? jak to nie ploty do 17 listopada będzie więcej wyprodukowanych PS3 niż sprzedanych 360 do tej pory

Mastu-son

• Towarzysz
« Odpowiedź #3327 dnia: Lipca 20, 2006, 09:19:14 am »
Cytat: "Kresq"

Przecież to że sony kiepsko przędzie ostatnio wie każdy a tylko debile i fanboje ,co świata nie widzą poza swoim ps2 to ignorują. Ze wszystkich stron  jesteśmy zalewani kolejnymi newsami o kiepskiej sytuacji finansowej sony, o przegranych sprawach w sądach i nowych należnościach do zapłacenia, o długach,o tym że analitycy przewidują że sony się przejedzie na ps3, że na cella sie trudno programuje,konsola za droga, nawet w japonii ludzie już nie są za ps3 tylko za wii, że są problemy z produkcją konsoli, że blue ray okazał się porażką i jest wolny:

Login/Ken/Asasas normalnie żenada. Dzieciaka wywalają jednymi drzwiami, a on już włazi przez okno. Zero godności. Do tego jest jak terminator: "misja zniszczyć Sony, wykonać misje" :D

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3328 dnia: Lipca 20, 2006, 13:25:07 pm »
Cytat: "Mikes"
jak to nie ploty do 17 listopada będzie więcej wyprodukowanych PS3 niż sprzedanych 360 do tej pory

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ale sie uśmiałem mikes - a co to znaczy dla ciebie ? jesli ktos wyprodukuje wiecej konsol niz sprzeda konkurencja ? hehe nie badz smieszny
poza tym te doniesienia o produkcji pochodza z tajwanskiej gazety  :mrgreen:

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3329 dnia: Lipca 20, 2006, 13:30:49 pm »
Sony planuje na start dostarczyć 2mln konsol, a do końca roku 4mln. Tyle właśnie sprzedał MS 360-tek do tej pory. Zobaczymy, czy założenia Sony się urzeczywistnią - Cell i BRD wydają się dosyć skomplikowane w produkcji.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3330 dnia: Lipca 20, 2006, 14:30:40 pm »
dostarczyc a sprzedac to dwie rózne rzeczy
ale rzycze dobrze bo sam planuje zakupić ;)

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3331 dnia: Lipca 20, 2006, 14:39:02 pm »
nakimushi zanczy to dla mnie tyle ze jesli to prawda a znając zycie sprzeda się wszytsko(podczas startu każdej kosnoli) to nasuwa się wniosek że mimo wszytsko MS przegra
No i też im życzę dobrze. ;)

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #3332 dnia: Lipca 20, 2006, 15:20:13 pm »
A jeśli PS3 będzie takie jakie obiecał Ken Kutargi czyli rewolucyjną w wielu aspektach choćby grafika, niewiadomo do premiery sprzętu coraz mniej czasu więc wtedy się przekonamy . W tej chwili każda konsola może zostać liderem ponieważ PS3 może okazać się wspaniałą machiną do grania także WII dzięki swoim zmianom pada i nowego stylu grania może doprowadzić Nitendo do sukcesu a także cena na to wpływa, a 360 może zostać liderem dzięki swoim grom np Halo 3 i może się też okazać że jednak 360 ma lepszą grafę coć wątpie .To jest moje zdanie narazie 360 jest takim małym liderem . Zobaczymy niebawem czy moje przemyślenia się sprawdzą
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3333 dnia: Lipca 20, 2006, 15:26:06 pm »
nasuwa się wniosek że mimo wszytsko MS przegra

to czy przegra czy nie, bedzie mozna ocenic pewnie po 2-3 latach a nie po 1-2 miesiacach od premiery ps3.

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3334 dnia: Lipca 20, 2006, 15:27:11 pm »
nakimushi zanczy to dla mnie tyle ze jesli to prawda a znając zycie sprzeda się wszytsko(podczas startu każdej kosnoli) to nasuwa się wniosek że mimo wszytsko MS przegra

Wiesz, pierwotnym planem Microsoftu było wystartować pół roku przed Sony (dodatkowe pół roku dostali w prezencie), a do końca 2006 sprzedać 8-10mln konsol. Wg mnie ten dolny pułap na pewno przekroczą, więc w najgorszym przypadku wchodząc w rok 2007 będą mieli dwa razy większą bazę użytkowników. A w roku 2007 to wszystko się dopiero tak naprawdę zacznie, bo rok 2006 to taki rok przejściowy między generacjami. Na razie nie ma co przesądzać.

To tak, jakby po inicjalknych problemach Playstation 1 ktoś skazał tę konsolę na porażkę. N64 praktycznie z miejsca wyprzedziło PSX w Stanach, a mimo to końcowym liderem była konsola Sony.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
« Odpowiedź #3335 dnia: Lipca 20, 2006, 15:40:14 pm »
dla dobra klienta next genową walkę powinien wygrać  X360.

Jeśli Sony znów dopnie swego to oznaczałoby dalszy monopol rynku .A tego bysmy chyba nie chcieli .
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #3336 dnia: Lipca 20, 2006, 15:50:22 pm »
Ja owszem bym chciał żeby to Sony dalej napędzało rynek
To Sony zawsze pierwsze wymuszało na konkurencji obniżki cen
To Sony wyszło przed szereg z platynową serią (w której kupiłem chyba z połowę moich gier)
MS dał się już poznać jako bezwzględny monopolista, wystarczy popatrzeć na cenniki mocno średniego oprogramowania tej firmy.
Sony nawet jeżeli liczy za coś drożej to stara się dać coś więcej niż konkurencja
Pierwszy przykład z brzegu - tv lcd Bravia serii V są droższe niż samsung, ale mają zintegrowany tuner telewizji HDTV
Pozdrawiam

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #3337 dnia: Lipca 20, 2006, 16:30:10 pm »
Przecież to że sony kiepsko przędzie ostatnio wie każdy a tylko debile i fanboje ,co świata nie widzą poza swoim ps2 to ignorują. Ze wszystkich stron jesteśmy zalewani kolejnymi newsami o kiepskiej sytuacji finansowej sony, o przegranych sprawach w sądach i nowych należnościach do zapłacenia, o długach,o tym że analitycy przewidują że sony się przejedzie na ps3, że na cella sie trudno programuje,konsola za droga, nawet w japonii ludzie już nie są za ps3 tylko za wii, że są problemy z produkcją konsoli, że blue ray okazał się porażką i jest wolny:

Nawet nie chce mi się domyślać co za burak pisze po drugiej stronie, ale jeśli do mnie pijesz synku to lepiej zbastuj. W przeciwieństwie do ciebie nie jestem żadnym fanboyem. W sumie jesteśmy po tej stronie (chociaż teraz to aż mi wstyd, ale cóż - wszędzie znajdą się debile...) - różnica polega na tym, że miałem i PS2, i Xboxa. Jeszcze nikt nie nazwał mnie nigdy fanboyem, a poza tym w przeciwieństwie do niektórych kretynów potrafię obiektywnym i trzeźwym okiem spojrzeć na panującą sytuację. I niestety prawda jest taka, że nieliczne i niereformowalne przypadki trzeba banować. Nie, żeby ukrywać jakieś fakty (teorie spiskowe rzuciły ci się na mózg), tylko aby niwelować z naszego społeczeństwa kretynów. W sumie nie wiem po co się tutaj produkuję, bo jesteś niczym niechciany i namolny bachor. Jedno mnie w tobie intryguje - w szkole i na podwórku pewnie też nikt nie chce się z tobą bawić, ale pewnie uwagi na ten temat jakoś do ciebie nie trafiają i jak to już ktoś wcześniej wspomniał - zapewne wbijasz się oknami. I cóż, tak już ci chyba zostanie. Ech, aż jestem na siebie wkurzony, że dałem się sprowokować jakiemuś troglodycie po podstawówce...

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3338 dnia: Lipca 20, 2006, 16:40:58 pm »
Cytat: "Szymku"
To Sony zawsze pierwsze wymuszało na konkurencji obniżki cen

I dalej będzie tak robić, np. ustawiając cenę PS3 na niezwykle niskim pułapie, przez co Microsoft automatycznie postanowił obniżyć cenę 360 o 100USD, a Nintendo zapowiedziało, że cena Wii będzie niższa niż aktualna cena Gamecube'a.
Cytat: "Szymku"
To Sony wyszło przed szereg z platynową serią (w której kupiłem chyba z połowę moich gier)

Ech, jak to dobrze, że Sony pierwsze wpadło na pomysł sprzedawania starych produktów po niższej cenie, wcześniej autentycznie tego nie było.

Ja bym dodał jeszcze parę dokonań Sony:
To Sony wymyśliło koło.
To Sony pokonało III Rzeszę.
itd. itp.

Ja bym proponował wymieniać rzeczywiste zasługi Sony, a nie bawić się w takie słabe argumenty. :?

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3339 dnia: Lipca 20, 2006, 17:08:12 pm »
Ja bym proponował wymieniać rzeczywiste zasługi Sony, a nie bawić się w takie słabe argumenty

Racja po co te targi...
Ja pamiętam jak w czasach ps1 wszyscy zainteresowani prognozowali że saturn zarządzi, jak ten nie dał rady to n64 miało go pomścić.
Później wyszedł nieodżałowany DREAMCAST, który w niczym nie ustępował PS2 i wszyscy stawiali na niego (moim zdaniem zasługiwał na wygraną bardziej niż X360 teraz)
A Sony... po prostu pokazało wszystkim "jak to się robi"
Ja nie mam wątpliwości
Ja wiem, że ten scenariusz się powtórzy
I wszyscy poza garstką malkontentów będą zadowoleni

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3340 dnia: Lipca 20, 2006, 17:48:50 pm »
A za 5 lat będziesz twierdzić, że Sony powinno wygrać ze swoim PS4, bo zrobiło dużo dobrego dla graczy, np. wprowadziło jako pierwsze porządną usługę online?

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3341 dnia: Lipca 20, 2006, 18:16:13 pm »
Nie wiem co będzie za 5 lat, ale jestem przekonany, że PS3 wygra z konkurencją - stary mistrz znowu zarządzi...

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3342 dnia: Lipca 20, 2006, 18:23:22 pm »
Nie wiem co będzie za 5 lat, ale jestem przekonany, że PS3 wygra z konkurencją - stary mistrz znowu zarządzi...

wiesz kolego nie musisz na tym forum wypisywac nam swoich marzen... ani nikt inny
trzymajmy sie może faktów
konsoli nie ma i nie piszmy ze napewno bedzie sie najlepiej sprzedawać bo nic na razie na to nie wskazuje
a że ja lubię rzeczy unikatowe a nie masowe to mi to nawet pasuje ;)

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3343 dnia: Lipca 20, 2006, 18:37:16 pm »
Wiesz, ale konsola to nie jest typ produktu, który może być niszowy. Im większa baza użytkowników, tym większe zainteresowanie nią developerów, tym więcej gier, tym więcej dalszych klientów itd.

Ale zgadzam się z Tobą, nie powinno się tutaj pisać "Sony wygra bo to starzy mistrzowie i ja tak chcę" :roll:

konsolko

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #3344 dnia: Lipca 20, 2006, 19:51:50 pm »
Endless Saga Cancelled
"We have recently decided to cancel the Endless Saga project. Endless Saga was one of our ambitious development projects to enter into the next generation console market. However, after some rigorous development effort, we found the gameplay of Endless Saga to be short of innovation and creativity we seek to achieve in online gaming space."

http://www.ps3land.com/article-499.php

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3345 dnia: Lipca 20, 2006, 21:29:51 pm »
Jezu, znowu to myślenie typu:
-Sony ma wygrać, bo ja to wiem na pewno
-Sony wymyśliło połowe wynalazków tego świata.
-Sony to potęga i mamy ją czcic na kolanach.
-Nie było wcześniej świetnych konsol przed konsolami Sony.
-Sony będzie leaderem po wsze czasy bo to stary mistrz,
-Sony ma wszystko super tanie i w super jakości, nawet jak w sklepie ceny mówia cos zupełnie innego.
Jakże wygodna postawa zwalniająca od wysiłku umysłowego. Sporej ilości ludzi potrzebny jest jakis guru. Po co się wysilać i patrzeć na rzeczywistość taka jaka jest - lepiej żyć marzeniami...

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #3346 dnia: Lipca 20, 2006, 21:37:58 pm »
Niezgadzam się każda konsola ma szanse odnieść sukces ale ostatni o robicie nagonke na PS3 to jest zrozumiałe sony narazie niczego ciekawego nie pokazali tylko filmiki i tylko gadają jaka to ich konsola będzie rewolucyjna mi też to się niepodoba ale wiecie co mam dziwne przeczucie że PS3 namiesza i to bardzo a jeszcze jeśli się okaże że PS3 jest naprawde konsolą taką jak nam przedstawiali Japończycy czyli rewolucyjną za parę miesięcy wszyscy będą znowu chwalić Sony a Microsoft będzie tym złym .

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3347 dnia: Lipca 20, 2006, 21:46:43 pm »
Cytat: "suli dia"
Niezgadzam się każda konsola ma szanse odnieść sukces ale ostatni o robicie nagonke na PS3 to jest zrozumiałe sony narazie niczego ciekawego nie pokazali tylko filmiki i tylko gadają jaka to ich konsola będzie rewolucyjna mi też to się niepodoba ale wiecie co mam dziwne przeczucie że PS3 namiesza i to bardzo a jeszcze jeśli się okaże że PS3 jest naprawde konsolą taką jak nam przedstawiali Japończycy czyli rewolucyjną za parę miesięcy wszyscy będą znowu chwalić Sony a Microsoft będzie tym złym .

shit, pierwszy raz muszę się zgodzić z suli dia :wink: dobrze chłopak gada.

http://www.playsyde.com/news_3182_en.html

nowe screeny z sonica

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3348 dnia: Lipca 20, 2006, 21:47:53 pm »
ale pier**lisz glupoty koles

ale wiecie co mam dziwne przeczucie że PS3 namiesza i to bardzo

a Microsoft będzie tym złym .

zachowaj swoje przemyslenia dla siebie bo to nikt ci nie placi za to bysmy wszyscy sie rzucili na ps3 i zaczeli pluc na x360

badz troche obiektywny czlowieku

luisam

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #3349 dnia: Lipca 20, 2006, 21:48:50 pm »
Cytat: "Fanboy hater"

Jakże wygodna postawa zwalniająca od wysiłku umysłowego. Sporej ilości ludzi potrzebny jest jakis guru. Po co się wysilać i patrzeć na rzeczywistość taka jaka jest - lepiej żyć marzeniami...

no właśnie, byś się trochę wysilił a nie powtarzasz po xelloss'ie

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3350 dnia: Lipca 20, 2006, 21:53:10 pm »
suli dia - nie robimy nagonki na PS3 (z wyjątkiem Logina, który został przecież wykluczony z tej społeczności). Jedynie zwracamy uwagę, że pisanie, że PS3 zwycięży następną generację konsol z powodów wskazanych przez Fanboj Hejtera jest trochę bez sensu.
Przecież nikt z nas nie jest jasnowidzem i nie potrafi wskazać zwycięzcy wojny next-genów, która tak na dobrą sprawę jeszcze się nie zaczęła. Wszystkie konsole mają swoje mocne i słabe strony, a to jak się sprzedadzą, zależy głównie od marketingowców tych firm i choć trzeba przyznać, że Sony tych ma niezłych, to nic nie jest pewne. :wink:

nakimushi - nie tak ostro, wydaje mi się, że suli dia jedynie przedstawiał jedną z możliwych wersji wydarzeń, a nie że jest stronniczy od razu.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #3351 dnia: Lipca 20, 2006, 21:58:14 pm »
Cytat: "nakimushi"
badz troche obiektywny czlowieku

omfg, jesteś ostatnią odsobą która by tu była obiektywna. Gdy tylko ktos napisze ze woli PS3 to już się na niego rzucasz. to jest forum to się wyraza SWOJE opinie a suli dia nie złamał regulaminu tylko ja wyraził

eehh :roll:

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #3352 dnia: Lipca 20, 2006, 22:07:05 pm »
najpierw zwróce się do nakimushi pisze wielokrotnie że to jest moje zdanie i niechce nikogo przekonywać wiesz każdy ma swoje poglądy a ha jeszcze jedno zwracam się o admina o ostrzeżenie dla nakimushi zapamiętaj kolo masz klapki na oczach .Moje zdanie jest takie nieważne kto będzie liderem najważniejsze jest to żeby na te konsole wychodziły gry które będą ze sobą konkurować w wielu kwestiach a dla mnie liderem na rynku może być każda konsola najważniejsze są gry

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3353 dnia: Lipca 20, 2006, 22:59:42 pm »
luisam "no właśnie, byś się trochę wysilił a nie powtarzasz po xelloss'ie"

To weź mnie zawstydź i pokaż na własnym wspaniałym przykładzie jak należy pisac oryginalne posty tryskające inteligencja i celnymi uwagami... na serio chętnie przeczytam...

Macie swoją ubóstwianą firmę, ok. Tylko żeby dla odmany zamiast pisać teksty, że Sony będzie rządzić do końca świata, bo ja wiem i już, podajcie powody dlaczego tak uważacie. Google i szukać linków dowodzących że Sony wygra bo ma świetną grafe juz teraz ( tu link do jakiejś zajebistych filmików), Sony wygra bo ma zajebisty odtwarzacz Bluray (i dalej link do ciekawego info o wyższości Bluraya) itd itp.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3354 dnia: Lipca 21, 2006, 00:48:55 am »
omfg, jesteś ostatnią odsobą która by tu była obiektywna

mylisz sie i to bardzo

Moje zdanie jest takie nieważne kto będzie liderem najważniejsze jest to żeby na te konsole wychodziły gry które będą ze sobą konkurować w wielu kwestiach a dla mnie liderem na rynku może być każda konsola najważniejsze są gry

to dlaczego piszesz post za postem o sony jakie to jest niesamowite itd .. ?
pisz czlowieku o grach to nie bedziesz nikogo denerwowal ;)
juz sie uspokoilem
 :twisted:

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #3355 dnia: Lipca 21, 2006, 08:33:43 am »
nie ja pisze że jest wiele możliwości .Nakimushi ale powiedz mi teraz szczerze jesteś w stanie teraz powiedzieć kto na 100% zostanie liderem na rynku konsolowym  napewno nie .Ja pisze co może się stać w przyszłości ale ja tylko przypuszczam a ty atakujesz mnie że jestem nieobiektywny że pisze podobne posty o podobnych treściach posty to dokładnie pokazuje, że innie też niewiedzą co przyniesie im przyszłość .A ty kolego zapamiętaj to jest forum każdy pisze to co myśli w danym temacie i to jest najlepsze wymiana poglądow a nie jak ty wyskakujesz z wulgaryzmem do mnie ja np czytam post i pisze moje przemyślenia a nie pod każdym postem pisze pie...lisz koleś bo mi się niepodoba .

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #3356 dnia: Lipca 21, 2006, 09:18:42 am »
INTERPUNKCJA IS JOR FREND!!!!!!

Poza tym jeśli nie wiadomo kto wygra (to fakt) to po co piszesz, że twoim zdaniem wygra Sony, itd.? Musisz mieć zdanie na każdy temat? Nie lepiej poczekać i zobaczyć?

xelloss

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #3357 dnia: Lipca 21, 2006, 09:27:12 am »
Przecież użył zdania warunkowego, że jeśli Sony zdoła spełnić wszystkie obietnice, to... Jednak chyba wszyscy wiemy, że nie zdoła spełnić obietnic, więc to takie teoretyzowanie, nie ma więc powodu do robienia wyrzutów/oskarżen o stronniczość.

Mastu-son

• Towarzysz
« Odpowiedź #3358 dnia: Lipca 21, 2006, 10:18:25 am »
E tam pier#$$%ie! Będzie jak w piłce nożnej: "22 chłopa biega po boisku, a i tak wygrywają Niemcy" :D

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #3359 dnia: Lipca 21, 2006, 11:06:03 am »
tylko ze niemcy wkoncu przegrali ;)