Myślę że się wyrobią z tymi 2-oma milionami.
Ale teraz ciekawią mnie te ostatnie komunikaty jakoby produkcja już się rozpoczęła - znowu małe kłamstewka?
Może rzeczywiście te kłopoty z Blu-rayem i Cellem są poważniejsze niż to Sony zdradza.
"GS: The 360 was plagued by significant shortages at launch. What steps are you taking to make sure the PS3 doesn't meet the same fate?
KH: Well, I think that you know this is all relative, but you need to put it in context. I think that we've always talked about shipping 2 million units worldwide within the calendar year."
Po co swoje problemy wypisujesz tutaj ? Coś cię boli ? Ja nie mam zamiaru kupować X360 i nie obchodzą mnie jej problemy i nie pisze nic w topiku o X360, ale nie Ty musisz się tutaj wypowiedzieć - po co czujesz się dowartościowany ? Wolisz X360 to wypad stąd na swój temacik.
Do czego ty pijesz? Jakie do cholery moje problemy?
Coś cię zabolało że się tak nie wiadomo czego przypieprzyłeś?
Co mnie obchodzi co masz zamiar kupisz a czego nie?
I o co ci chodzi z tym X360 - przecież k*** post dotyczył PS3 i niczego więcej. Jakbym się zniżył do poziomu czystego opierdalania to równie dobrze mogę postować w topicu o Wii rzucając tekstami " Pese tsy na premiere bedzie miało pińć sztuk a Wii 5,5 miliona do końca świąt, pS3 is D3AD!"
A kłopoty przy produkcji tak skomplikowanego to rzecz oczywista inaczej nie wypatrywalibyśmy 2 milionów do końca roku tylko 5mil w pierwszym dniu.
I coś te opuźnienia musi powodować stąd moje zaciekawienie ile było prawdy w tych komunikatach - wszystko w porządku , produkcja pełną parą ,etc.