moze i chore, moze i nie, jakby na to nie patrzec to taka jest srednia cena (mniej wiecej) za ten typ kabla
Dawno się tak nie uśmiałem
100$ to średnia cena? Ten do którego link podałeś to, jeden z najdroższych kabli, jednej z najdroższych firm. Dość powiedzieć, że na tym samym Best Buy'u jest dłuższy i o połowe tańszy kabel SONY. Średnia 100 to może i jest... ale w złotówkach a nie dolarach.
... to bys wiedzial ze teraz nie ma tekiego problemu jak 5 lat temu gdy byly jeszcze procki VIA i CYRIX, teraz procki nie roznia sie prawie niczym poza czestotliwoscia
No widzisz, dla ciebie nie ma problemów a dla mnie przy kupnie CPU są ogromne. Ty kupujesz Athlona 64 3000 i cieszysz się częstotliwością 1,8GHz. Ja kupuje tego samego Athlona ale do dyspozycji mam 2,8GHz. Czary? Nie, poprostu poza częstotliwością różnią się serią, tygodniem produkcji i indywidualną podatnością na podkręcanie.
Jednak zupełnie nie wiem, co to ma wspólnego z tematem HDMI i dlaczego piszesz o dołożeniu 50 zł. do myszki, skoro myszka bezpośrednio przekłada się na komfort użytkowania a kabel HDMI nie
- 1 x Stereo AV cable (Stereo AV, Component, D-terminal, multi-terminal)
Czyli jednak Component, więc wszyscy powinni być zadowoleni