Przelazłem się dzisiaj po elektronikach, we wszystkich nie wiedzą ile będą mieć PS3, i czy dostaną cokolwiek. Japończycy już sie ustawiają bo to naród mrówek, i kupią i gówno jeśli będzie miało napis Sony. Żałosny kraj powiadam wam.
A z cyklu jakie Sony jest beznadziejne:
1. Pamiętacie, jak Sony chwaliło się premierą w HK i Tajwanie 17 listopada? Moja dziewczyna dowiedziała się ile HK dostanie konsol. Równe 300!!! Miasto ma ponad 6mln ludzi LOL. Na dodatek nie będzie można ich kupić, konsole trafiły do ludzi, którzy je zamówili on-line jakiś czas wcześniej. 17 listopada to data odbioru, kiedy mogą podjechać i kupić PS3. ROTFL!
2. Sony Worldwide Studios boss Phil Harrison has declined to offer a guarantee that the PlayStation 3 will hit Europe in March as previously announced. - żałosne
A teraz najlepsze:
He went on to confirm that the PS3 will launch in North America with Resistance, Genji, NBA and Motorstorm, and revealed that a downloadable demo for F1 will be available from day one.
"That's a pretty compelling line-up," Harrison concluded.
4 gry + 1 demo = compelling line-up
Mój Boże, jak można wciskać kit 24/7??? Czy Sony robi pracownikom wodę z mózgu, czy też pracę w Sony dostają sami debile?