Wersja na PS3 RR jest ładniejsza(logiczne w końcu następna część) Wystarczy poczytać relacje.
Tutaj jest przykład:

-więcej krzaczków/ drzew
-woda ma efekt odbicia, a nie jest tylko teksturą
-lepiej wykonany pojazd
-dokładniej odbija się otoczenie w samochodzie
Ponadto należy pamiętać, że na PS3 gra chodzi w ponad dwa razy większej rozdzielczości!
Cytan z IGN
"I don't have an HDMI-ready set, so I can't comment on how the game looks in 1080p, but there are some marked differences in the game when compared to Ridge Racer 6(...) the colors seem more vibrant and lighter, giving the game a much better look(...)Nearly everything looks the same, albeit with several visual upgrades, such as better colors and different textures."
PS. A propo publiczności , jeżeli dobrze pamiętam to karty nvidi miały jakąś funkcję sprzętowego wpomagani rysowania wielu kopi tego samego obiektu - i wydaje mi się że zostało to tu wykorzystane tak jak w Lair te setki jednakowych bitmapowych żołnierzyków...
Bimapowych?

Chyba nie piszesz o tej samym Lair co ja widziałem. Postacie są 3D, zarówno w Tiger jak i w Lair. Nie wprowadzaj anononimowy ludzi w błąd.
Ja tutaj nie widzę, żednym 'bitmapowych żołnierzyków':
http://www.ps3land.com/images/lair_oct2006/2_large.jpgPodsumowanie:
Jeżeli chodzi Tiger woods-a to na 360 występuje pop up(czyli pojawiające się obiekty). Jeżeli chodzi o drzewa to rzeczywiście drzewa w oddali wyglądają na PS3 gorzej(chociaż nie zawsze). W wersji na PS3 jest duzo więcej publiczności (3D).
--------------------------------
A teraz dośc sensacyjna widomość odnośnienowego call of duty.
http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=36100Następna część nie będzie miała miejsca podczas drugiej wojny światowej. Będziemy brać udział w bitwach, które mają miejsce w naszych czasach. Ja osobiście cieszę się. oBy to info nie było plotką.
"Sony Worldwide Studio's Phil Harrison mentioned that PS3's e-distribution games will use the Sixaxis controller in very innovation ways; and the Euro version PlayStation 3 will have an upgraded firmware."
W europie firmware od razu będizemy mieli uaktualniony.
"Epic Games mentioned that the dev team is now focusing on Unreal Tournament 2007 for PS3, after Gears of War for Xbox 360 is completed."
Epik po ukończeniu GOW skupia się na Unrealu na PS3.