weż się zastanów bo twoje odpowiedzi są puste
Myślę ze moje sa a twoje nie
Idź sie lepiej wypowiadac do tematu o Revo
ogromną popularność
Xbox zdobył popularność ale nie ogromną
my nie potrzebujemy oficjalnie mieć konsoli
Moze byś tak pisał za siebie a nie za całą polską społeczność graczy
Nie liczy się technologia, którą nie da się dobrze wykorzystać - w sposób przemyślany. Dual Screen okazał się bardzo przemyślaną konstrukcją, choć na początku większość osób pochodziło sceptycznie i wróżyło koniec nintendo na rynku handheldów.
To właśnie PSP da sie dobrze wykorzystać (vide. GTA, Burnout)
a nie DS'a gdzie większość developerów nie umie dobrze wykorzystać mozliwości dotykowego ekranu i tylko Ninny podnosi poziom (swojej konsoli)
weż sobie pilot do ręki i zobacz czy to nie jest wygodniejsze od trzymania i klikania w 20 przycisków na padzie
Nie nie jest wygodniejsze a pad ma 17 przycisków ("figury", krzyżak=4, Start, Select, R1, R2, L1, L2, 2 analogi)
developerzy są zachwyceni kontrolerem i mówią, że muszą go wykorzystać. Tak więc to co piszesz nie zgadza się...
I kto tu ma nie uzasadnione wypowiedzi? a? ty! Ciekawe skąd mamy wiedzieć jak sie tego dowiedziałes? Ja nie uzasadniam - dobry żart
chodzi o kompatybilność, dostępność
Tu chodzi o cene i tylko cene
A ty z moich wypowiedzi wybierasz tylko to co umiesz wytłumaczyć (i tak źle) a te wypowiedzi w któych nie masz racji (wszędzie) zostawiasz bez komentarzy