Leenk jezeli az tak bardzo jestes przekonany co do slusznosci swojej wypowiedzi to dlaczego nie chcesz nam wytlumaczyc gdzie dokladnie widac az tak wielka roznice? Przeciez nikt na tym nie straci ( no chyba ze szkoda Ci czasu).
Proszę mi znaleźć zdanie gdzie tak twierdzę. Nie pisałem o tym czy te wersje się różnią tylko o ocenianiu tego na podstawie filmików.
Ani jednym słowem nie sugerowałem że są jakieś większe różnice. Nie sugerowałem tez tym bardziej że któraś wersja jest lepsza. Dotychczas sądziłem że wersja PS3 jest lepsza. Zresztą w ogóle nie obchodzi mnie to i akurat czym te wersje się różnią - ma to takie znaczenie co zeszłorczny śnieg.
Natomiast ocenianie róznych wersji na podstawie filmików z dowolnej gry nie daje nam pewności - trzeba naocznie sprawdzić obie wersje a potem oceniać i wydawać sądy.
w którymś z podcastów mówili, że ocena tej samej gry na różnych platformach nie ma związku, dlatego też jednemu recenzentowi może się grafa podobać, a drugiemu ni cholery. A szczególnie po pół roku od wersji na X360 i półtorej roku od pecetowej. Nie dziwi mnie ta ocena, półtora roku to kupa czasu dla grafiki, nie ma dużo takich gier, które by po takim czasie nadal wyglądały dobrze.
Dokładnie o to chodzi. Siedzenie nad filmikami i wynajdywanie różnic jest bez sensu, zwłaszcze że nawet recenzenci mogą się różnić w swoich ocenach.
Kończę offtop bo Tarniaka zaraz szlag trafi...