Pako, weź już sobie siana chłopie... Jeśli dajesz takie fotki to przynajmniej napisz że:
- to fotomontaż.
Nie spodziewałem się, że ktokolwiek pomysli, że to prawdziwe zdjęcie. Może poprostu za długo w graficę siedzę i na pierwszy rzut oka widzę, że to fotomonaż.
Dlatego już wcześniej napisałem:
Zdjęcie miało pokazywać porównanie wielkości obu konsol, a nie oszukiwać swoją prawdziwoścą. Nie chciało mi się siedzieć i dopracowywać tego zdjęcia, stąd m.in. te ząbki.
Zdziwiłem się, że ktos to uznał za prawdziwe zdjęcie.
- zachowuj proporcje: PS3 jest za małe.
Zachowałem odpowiednie proporcje. Dowód:

Jak obróciłem konsole z mojego fotomontażu i obie postawiłem pionowo obok siebie to doznałem szoku. PS3 na moim zdjęciu jest dużo za duże. Wieksze niż w rzeczywistości. Miałeś racje nie zachowałem proporcji bo PS3 jest za duże na moim zdjęciu. Nic nie skalowałem, wyciąłem jedną i drugą konsolę, obróciłem i umieściłem obok siebie. Jeżeli ktos nie wierzy niech sprawdzi sam.
Ponadto polecam zdjęcie:

Z tych danych wynika, że ps3 jest tylko 1,5cm wyższa.
- jak już robisz takie wątpliwe zestawienia to może bez oszukaństw w stylu "Pokażę samą PS3 bez okablowania, dowalę Xbotom jeszcze bardziej!" Może wyjaśnisz jakim cudem Twoje PS3 pobiera prąd?
Jak już wcześniej napisałem, akurat takie zdjęcia znalazłem. Jednak jeżeli kable Ci przeszkadzają to specjalnie dla ciebie fotka:

Jeszce ktoś ma mi coś do zarzucenia?