0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@nakimushi- ok, tobie sie grafika w genji nie podoba a mi sie podoba tylko ze my oceniamy ja po screenach i filmikach bo w gre pewnie nigdy nie zagramy ale skoro ludzie ktorzy recenzowali ta gre uwazaja ze grafika jest fajna to nie widze powodu zeby im nie ufac. :]
Ten pan to gościu który grał w terminatorze Johna Connora jak był jeszcze mały ofc
"Wysoka" notka 2/10 dla Gundama na 1UP http://www.news4gamers.com/ps3/News-15446.aspxŚrednia na gamerankings 30% Widać w famitsu nota była naciągana. Nie rozumiem co Japończycy widzą w tej grze.
Cytat: "Vitryna"Ten pan to gościu który grał w terminatorze Johna Connora jak był jeszcze mały ofctrue, true a tak wogole on jeszcze w czyms gral?
Co do Untold Legends to od pierwszych screenów i trailerów w ciemno stawiałem że to będzie syf.
Smashmyps3 zrobiło to co zapowiadali - rozwalili PS3 przed tłumem oczekujących w kolejce...Idioci.
CytujSmashmyps3 zrobiło to co zapowiadali - rozwalili PS3 przed tłumem oczekujących w kolejce...Idioci. Nie nazwałbym ich idiotami, bo ich akcja ma mimo wszystko jakiś przekaz. Jaki - niech każdy zastanowi się sam.
Cytat: "Gość Anonimowy"Smashmyps3 zrobiło to co zapowiadali - rozwalili PS3 przed tłumem oczekujących w kolejce...Idioci.zdecydowanie idioci. Dostali konsolę na którą ktoś inny bardzo czekał i mu się nie udało jej dostać w w sklepie podczas premiery a tutaj idioci rozwalają sprzęt który mógł mu zapewnić masę frajdy przed gwiazdką. Powinni wyskoczyć z tej kolejki ludzie i zrobić "smashps3smashers"...
Idiotami są ludzie, którzy stoją dniem i nocą w kolejce po konsole, albo płacą za nię cenę 3xwyższą.
Pamietaj ze ludzie sa rozni. To ze sposob w jaki sie zachowuja jest kompletnie sprzeczny z twoimi pogladami nie znaczy ze masz prawo wyzywac ich od osob z niedorozwojem umyslu.Jezeli ktos ma ochote stac i zaplacic 3x wiecej to jest to tylko i wylacznie jego wybor.
Tyczy jest to kazdej podobnej sytuacji. Kupili i zrobili ze sprzetem to na co mieli ochote.
A według mnie fajne to było=) Jakbym tam był to bym sie apytał czy też mogę walnąć młotem
Wystawione jakieś 35.000