Narazie to Ty najbardziej o tym krzyczysz... Poza tym dziwne jest dla mnie to, ze do przejscia ponownego gry sam nie umiesz sie przekonac, a motywuje Cie tekst w profilu live! i pare punkcikow. Rownie dobrze moglbys sobie zapisywac to, ze przeszedles gre na wyzszym poziomie trudnosci na kartce - ten sam efekt bys osiagnal, no chyba, ze bardzo Ci zalezy by komus to pokazac jaki to uber byles/jestes.
Po pierwsze odnoszę się do głosów tego typu, które pojawiały się dużo wcześniej. Dobrą pamięć mam, ot co.
Myślę, że nie ma nic uber w posiadaniu 4000 punktów, ale miło mi się robi jak widzę, że gra nagradza to co robię i mogę pokazać innym, że się starałem. Nie ma w tym nic z dumy i cwaniactwa. Przecież punkty to nie wszystko, nie robi na mnie wrażenia jak ktoś zrobi jakąś grę dla dzieci za tysiąc itp, ale jak widzę, że ktoś ma np. 1000 punktów w trudnej grze, to myślę sobie wow, jest dobry, może też mi się uda. To mnie mobiluzuje, kartka nie. Nie zmienia to faktu, że największymi przeciwnikami tej koncepcji są osoby, które z graniem na XO mają tyle wspólnego co ja z organizacjami separatystycznymi. Mogę się założyć, że bliźniaczy system na PS3 zyska dużą aprobatę, niezależnie od tego czy będzie lepszy czy nie.
wyzwan wymagajacych duzego skilla [jak np w gta4 Rockstar zrobilo]
Totalna bzdura. 5 flipów wymaga dużego skilla? Może przelot pod wszystkimi mostami albo zestrzelenie gołębi czy przejście całego wątku? Żaden acziwment w GTA4 nie wymaga skilla, a wyłącznie dużej ilości wolnego czasu.