Dla mnie motorstorm to kawal dobrego kodu, ale gry nie przeszedlem mimo ze sie zagrywalem otoz zaluje ze nie mozna wybierac do wyscigow KAZDEGO pojazdu bo uwielbiam jezdzic jednosladem jak i racing truck reszta mnie nie interesuje i ze wzgledu ze jest malo wyscigow gdzie mozna jezdzic wszystkim lub tymi dwoma pojazdami katuje te trasy kilka razy dziennie potrafiac przesiedziec na jednej z godzne jak nie lepiej non stop powtarzajac jak zakoncze. W motostrom ogromnie podoba mi sie KURZ, mozliwosc uwalenia auta, motoru, zajebisty model jazdy, sliczna grafika zwlascza etapy z widokami, bloto i wiele innych. Im dalej to gra trudniejsza i jakos ni chce misie jej przechodzic wole pojezdzic dla frajdy zamujac tam 8 czy nizsze miejsca ale sprawia mi radosc przejechanie autkiem po blocie, wysluchanie dobrej muzyki niz stekac i wyzywac kogo sie tylko da ze w danym wyscigu MUSZE jechac tirem a przeciwnicy motorami i to na ciasnej trasie

Motorstorm 2 ni wiem czy kupie moze jak stanieje do 50-60 zl jak jedynka obecnie. Brakuje mi od czasow PSX gry typowo poswieconej jezdzie na motocyklach (motocross) z mozliwosci uwalenia pojazdu jak w motorstorm, z chopkami itp, Brakuje mirowniez gry typu WRC czy starego dobrego colina 1 i 2 z psx bo obecnie wszystko uproszczone na maxa by casual gracze sie nie spocili.