bylem sobie na naszej klasie 18:12:07 i na samym dole sa ostatnio dodane zdjecia 18:12:13 patrze, cos co wygladalo na fajna laske 18:12:29 klik - i pokazuje sie, ze to zdjecie jest jakims tam konkursie fotograficznym 18:12:30 no to nic 18:12:35 zdjecie ch**owe, to dam 1 18:12:42 i od tej typki dostalem taka wiadomosc 18:12:48 Po ciul dajesz mi opionie skoro nawet mnie nie znaszprosił Cie ktoś kur** o to?A pozatym to co zazdrościsz miBo Ty masz zjebaną morde i nikt by ne Ciebie nie zagłosował hehehe Tylko że nie trzeba było wogóle zaczynać.....ja mam I.P twojego kompa i dopiero teraz Ci szamba narobie heheheheh szmateksie zaje**ny
Głupi ludzie. Jak nie chce dostawać ocen od nieznajomych osob, to niech wyłączy tą opcję...
Ponieważ moderacja na forum błyskawicznie zadziałała i zwróciła mi uwagę na nieregulaminowy avatar
Ryo nie wiem jak Ty to zrobiłeś, że dopiero teraz to odkryłeś ^^
Heh jak pierwszy raz to zobaczyłem to nie uwierzyłem, co ten koleś pieprzy, ja nadal uważam, że to fake jakiś
Naprawdę śmieszne staje się to po zbliżeniu na śpiewających i przy minimalnej znajomości realiów kibicowskich.
"a do play drożej, proste" O__o
No nie poznaję społeczeństwa.