0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przechodzę sobie Blacka na hardzie, ostatnia misja, mam silver gunu wiec luzik, rozwaliłem ostatnie pomieszczenie, napisy koncowe, i pyk! Gra sie zawiesiła.Rożśmieszyło mnie to bardzo ku.rwa w ch.uj-_______-'
Ja bym raczej sie zdenerwował i to bardzo.
CytujJa bym raczej sie zdenerwował i to bardzo. A ja ku.rwa skacze z radosci po pokoju jak ten pies w reklamie Chappi? No nie bardzo '
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
Aha to już wiem. to chyba przez to że większość liter (przynajmniej w onomatopei) jest "małe" a poza nie wystaje "t"więc człowiek widzi że "t"jest za blisko lewej strony wyrazu
Cytat: Druchal w Września 30, 2007, 15:06:46 pmZdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa.Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.Gówno prawda.omotpaenojaaltenbmiwnyZgaduj co to było...Masz spoiler żeby zrozumieć, ale bez niego nie zrozumiałbyś o co biega.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)onomatopejaambiwalentny
http://www.zabawa.xorg.pl/teksty/gowno.php
mnie śmieszą te obleśne buty na płaskiej podeszwie, w ktorych chodzą teraz wszystkie laski. najgorsze są czerwone w białe grochy
Cytat: ÓFO w Października 01, 2007, 15:34:19 pmmnie śmieszą te obleśne buty na płaskiej podeszwie, w ktorych chodzą teraz wszystkie laski. najgorsze są czerwone w białe grochy Zgadzam sie nie dość, że brzydkie buty to jeszcze najbrzydsze kolory do nich laski dobierają ehh szkoda słów...
Pokazcie fote tych butow... Bo nie jestem pewien czy wkurzaja was te same buty co mnie
Cytat: blach0r w Października 01, 2007, 18:49:40 pmPokazcie fote tych butow... Bo nie jestem pewien czy wkurzaja was te same buty co mnie Patrz i płaczy http://allegro.pl/item250150697_ekstra_balerinki_w_kratke_2_kolory_.html .
Mnie absolutnie degustują damskie szpilki z takim ostrym i długim czubem- brak gustu do potęgi.
Nie lubię również jak gruba baba zakłada miniówkę. jej prawo, ale dobrego smaku to taka nie ma.