Po raz kolejny moja uczelnia, a raczej wykładowca z niej, udowodnił mi, że anegdotki ze studiów faktycznie mogą być prawdziwe.
Powiem tylko, że dr Dziubich prowadzi przedmioty, z których zawsze jest masa ludzi do poprawki.
Pawel (4:23)
a suchaj w ogole tej akcji
nie uwierzysz
jakim Dziubich sie okazal milosierdziem
generalnie mielismy na 6tym semestrze taki przedmiot PWI - Programowanie w Internecie z Dziubichem no i tam generalnie lipeczka byla zeby zaliczyc to i we wrzesniu tez tam z 50 osob jeszcze plecy mialo
i byl termin w grudniu 20.12
Pawel (4:24)
i tam generalnie pocisnac takie pytanka ze tam z 10 osob z bomby wyszlo, reszta siedziala i nie wiedziala co robic ,czy spadac czy liczyc na cud z nieba
i typiarka jedna nagle wstaje i chce oddac pusta kartke a dziubich sie jej pyta :
- Co Pani robi
- No chce oddac kartke bo nie czaje tych pytan
- A wierzy Pani w swietego mikolaja
( chwila ciszy )
- No tak troszkem
Pawel (4:25)
- No to prosze usiasc. Ja mam dla Pani i dla reszty panstwa pewna propozycje - z okazji zblizajacych sie swiat , kazdy kto wierzy w swietego mikolaja moze napisac do niego z list z prosba o zaliczenie
no i w tym momencie
cala aula wszyscy zaczeli pisac
Kejcik (4:25)
CO
list do swietego mikolaja <lol2>
!! !! !!
Kejcik (4:26)
no bo padne
Pawel (4:26)
ja tam pisalem jakies bzdury w stylu
ze zajeb*** babci czapke jak przechodzila przez jezdnie i teraz bardzo tego zaluje
bo wiem ze zle zrobilem
ale nie chce rózgi
i tam wiesz wielkie wypracowanie
kazdy tam sie rozpisywal
no i co sie okazuje
zaliczyl z tego co wiem wszystkim
<lol2>
I tak, to jest 100% prawda ;D Wszyscy, którzy napisali list (oczywiście dobry) zdali.
Więc pamiętajcie, drogie dzieci, gdy ktoś się was spyta, mówcie, że wierzycie w Mikołaja.