Nie, to moje zdanie, grałem w obydwie gry i takie moje stwierdzenie.
Cytat: MarcePan w Listopada 02, 2008, 19:24:08 pmMyślałem że tylko Leenk mógł wymyślić taką głupotę, że BS jest ładniejszy od U:DF.
Myślałem że tylko Leenk mógł wymyślić taką głupotę, że BS jest ładniejszy od U:DF.
UE 3.5 to natomiast ostre jak brzytwa tekstury, świetne miękkie cienie i klimat.
Räikkönen był 3. a Polak dojechał do mety na 11. pozycji.
CytujRäikkönen był 3. a Polak dojechał do mety na 11. pozycji.
Cytat: szmajdzik w Listopada 02, 2008, 17:29:48 pmMarcepana postów już nie warto komentować bo z dnia na dzień przekonuje się coraz bardziej, że ten człowiek ma uchylenia psychiczne.Lekko bawi mnie to że już któryś z kolei fan X0, to specjalista psycholog. Już nawet nie pamiętam ile było tych gości z obozu X0, którzy znajdowali u mnie choroby psychiczne. Tym razem szmajdzik "popisał" się dogłębną analizą mojej osoby.
Marcepana postów już nie warto komentować bo z dnia na dzień przekonuje się coraz bardziej, że ten człowiek ma uchylenia psychiczne.
Cytat: LoNdEk w Listopada 03, 2008, 15:59:05 pm@Marcys to przeczytaj jeszcze raz dyskusje z FAX'em i pomysl czemu dodal to "magiczne" ..."tak lepiej?", chyba w odpowiedzi na twoj wlasnie post...Tak sobie tłumacz.
@Marcys to przeczytaj jeszcze raz dyskusje z FAX'em i pomysl czemu dodal to "magiczne" ..."tak lepiej?", chyba w odpowiedzi na twoj wlasnie post...
Oddajcie mi konika, bo na zawsze wyjadę z kraju. Nie mam wątpliwości, że koń padł ofiarą mojej sławy. Dzwonią i mówią, że go widzieli nad morzem albo w górach. A to przecież niemożliwe, by był w kilku miejscach naraz.
Ale co z bobrem, bo sprawa wciąż niewyjaśniona. Zauważyłeś coś? Jakiś loczek chociaż?
tylko ze straszny z niej "kru(o)ciak"
Cytujtylko ze straszny z niej "kru(o)ciak"Co to znaczy?
Cytat: svonston w Listopada 04, 2008, 20:51:46 pmCytujtylko ze straszny z niej "kru(o)ciak"Co to znaczy?ze "krotka" jest, tzn sie niska