Autor Wątek: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?  (Przeczytany 880825 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

oscyp

• Gość
Odp: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?
« Odpowiedź #6760 dnia: Sierpnia 03, 2008, 17:52:10 pm »
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 03, 2008, 17:59:53 pm wysłana przez oscyp »

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #6761 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:07:58 pm »
@setezer:

Znam to, tyle, że u mnie w gronie znajomych wszyscy wiedzą, że nie stroniłem niegdyś od alkoholu. Część się przyzwyczaiła, inni uważają, że to głupie, a jeszcze inni ciągle próbują mnie "zachęcić". Większość pije, nawet sporo, mi to nie przeszkadza, nie uważam ich za margines, bo zawojowali i ktoś rzygnął, a komuś urwał się film. Trudno, za pomoc w potrzebie, pójdę do nieba. W swoją 18tke też nawaliłem się jak stodoła (bez wymiotów na szczęście), było fajnie. Nie piję od pół roku, jest fajnie. Nie lubię jak ktoś nawalony mnie zaczepia i wkurza, ale na dobrą sprawę wkurzają mnie też trzeźwi, robiący dokładnie to samo. Tak, piłem, żeby zalać się w trupa, mój urwany film trwał dłużej niż niejedna impreza, więc tak - mogę się wypowiadać na temat picia alkoholu w stopniu min. średnio-zaawansowanym. Zarówno o jego zaletach jak i wadach wiem dużo i zdecydowanie, obraz ziomka, którego trzeba było wywozić na wózku inwalidzkim z 5* hotelu, bo tak się nagził na swojej 18tce, że nie mógł chodzić, potem wysłuchiwanie jego rodziców, którzy nie wierzyli, że K. (syn bogatego i uznanego notariusza), mógł doprowadzić się do takiej żenady przed całą obsługą i kierownikiem hotelu. Tak, to jest słabe. A, że setezer trochę nadinterpretuje i radykalizuje proces picia, to inna sprawa, aczkolwiek doskonale rozumiem, że mógł wyciągnąć taki wniosek z wypowiedzi Mikes'a.
Kilka lat temu, nie tak mocno dawno, były momenty, że chwaliłem się na tym forum, czy w rozmowach na gg, że się upiłem. Że piję piwo, ale czadowo. Ale się schlałem, kibel zarzygany - czadowo. Z perspektywy czasu jest to tak żałosne, że wolałbym nie pamiętać. Szkoda, że wszyscy nie uważają tego za żałosne, a nadal panuje moda w Polsce na rywalizację, kto może więcej wypić. Czy np. chwalenie się jak to było się zalanym w trupa. Przypomina mi się, jak kiedyś XYZ (nie będę wytykał palcami) pisał na tym forum, rzekomo pijany, masa literówek, zdania bez sensu. Kurde, jakie to było żenujące, aż się czerwony na twarzy zrobiłem. I nieważne czy celowo robione były te błędy (...), czy wynikały z "szumu" w głowie. Ech...

Hej mały, po co Ci kolczyki, na ch*j Ci ten łańcuch, na ch*j Ci krzyżyki na dłoniach i soczki zamiast piwa, ty jesteś, ty jesteś, no ku*** jakiś dziwak... - tak mi się przypomniało, trochę śmierdzi banałem, ale tak idealnie odnosi się do sytuacji. :)
Właściwie to też ciekaw jestem po co są kolczyki i łańcuchy? Pytanie do kobiet i mężczyzn.
Krzyżyki to manifest straight edge, ok, ale to nieklawe jest coś manifestować. Nie pije się i już, a nie krzyżki itp., albo breloczki do kluczyków "nie piję, bo prowadzę". To moje zdanie.

Znajomi z klasy przez ten rok, od kiedy nie piję, już zrozumieli, że to na poważnie i żadne namawianie nic nie da. Niemniej nadal proponują, "a może się uda". W robocie, gdy robotnicy palą fajki to załapali, że nie palę i nie częstują. Z alkoholem jakoś ludzie nie potrafią tego zrozumieć.

A i robotnicy nie mogą pojąć jak funkcjonuję cały dzień bez kawy.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 03, 2008, 20:10:25 pm wysłana przez setezer »

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6762 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:16:11 pm »
Krzyżyki to manifest straight edge, ok, ale to nieklawe jest coś manifestować. Nie pije się i już, a nie krzyżki itp.
Wybacz, każdy kto nie pije robi to z własnej woli i powodu. Straight-edge =/= każdy abstynent. Dlatego ja nie pijąc, nie paląc, nie ćpając i stroniąc od przypadkowych kontaktów seksualnych jestem edge, ty jesteś abstynentem i nie korzystasz z innych używek. Nie czuję się od nikogo lepszy, ale dla mnie to ważne i nie jest to zwykłe nie piję, bo nie. Ok? Jeśli dla Ciebie to jest nieklawe, to spoko, jestem nieklawy. A łańcuch też jak byłem głupi to nosiłem, a co, podobał mi się.

Ja pieprzę, swoją drogą rozwala mnie czasem Twoje podejście. Po co są kolczyki i łańcuchy (i inne ozdoby mniemam). Ludzie chcą wyglądać ładnie, reprezentować jakąś myśl, nie każdy ma surowe, utylitarne spojrzenie na tak podstawowe kwestie jak np. ubiór.

oscyp

• Gość

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6764 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:32:54 pm »
Nie, nie, nie, wg definicji też jestem straight edge. Jednak nie widzę potrzeby manifestowania tego światu przez krzyżyk, ubiór. Dobra, ale mogę zrozumieć, że są ludzie, którzy mają chęć to robić.

CHCĄ WYGLĄDAĆ ŁADNIE - ok,ok, ale po co??? Rozwala mnie makijaż kobiet, samrowanie ryja farbą, czadowe, a i efekt zniewalający........... albo mistrzostwem świata są buty na obcasach. Bez komentarza.

Dobra, rozumiem po co, spojrzałem na to z drugiej strony, ale i tak lepiej ubrać zwykłe buty niż na obcasie wg mnie.

Ibra jest bezbłędny.

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #6765 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:36:56 pm »

CHCĄ WYGLĄDAĆ ŁADNIE - ok,ok, ale po co??? Rozwala mnie makijaż kobiet, samrowanie ryja farbą, czadowe, a i efekt zniewalający........... albo mistrzostwem świata są buty na obcasach. Bez komentarza.

Zwierzęta w tym ludzie mają taką cechę, że muszą się dobierać w pary. Dlatego paw pokazuje ogon, żaba nadyma twarz, a kobiety się pindrzą. Praw natury pan nie zmienisz. Jednak jako ludzie rozwinięci jesteśmy na tyle ze i to co dana osoba ma w głowie liczy się bardzo, w zależności od osobnika czasem nawet bardziej niż wygląd zewnętrzny. Dobrze o tym wiesz a udajesz głupiego panie.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #6766 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:37:30 pm »
Dobry makijaż (u kobiet) nie jest zły. Buty na obcasach też mi się u dziewczyn podobają.

Gadżety giuve - bez komentarza.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6767 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:37:35 pm »

Dobra, rozumiem po co, spojrzałem na to z drugiej strony, ale i tak lepiej ubrać zwykłe buty niż na obcasie wg mnie.
Eh, tak patrze i chyba typowa baba ze wsi (przepraszam) jest dla Ciebie idealem - niezadbana, z tlustymi wlosami zwiazanymi cale zycie w gumke, w gumiakach i w dresach wyciagnietych na kolanach i dupie. Serio!

Po co makijaz? Nie lubie odpicowanych lal, ale delikatny jest okej, ale sa sytuacje, w ktorych kobieta MUSI sie delikatnie pomalowac - nie wiem, chociazby jakis bankiet.

Uwazasz, ze buty na plaskiej podeszwie pasuja do jakiegos wieczorowego stroju? Aha...

Po co ludzie chca wygladac ladnie? Boze, coz za pytanie.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6768 dnia: Sierpnia 03, 2008, 20:48:37 pm »
Zwierzęta w tym ludzie mają taką cechę, że muszą się dobierać w pary. Dlatego paw pokazuje ogon, żaba nadyma twarz, a kobiety się pindrzą. Praw natury pan nie zmienisz. Jednak jako ludzie rozwinięci jesteśmy na tyle ze i to co dana osoba ma w głowie liczy się bardzo, w zależności od osobnika czasem nawet bardziej niż wygląd zewnętrzny. Dobrze o tym wiesz a udajesz głupiego panie.
Halo, a czy paw/słoń/pies itp. maluje się? Czy prezentuje swoje NATURALNE wdzięki?

Dobry makijaż (u kobiet) nie jest zły. Buty na obcasach też mi się u dziewczyn podobają.

Gadżety giuve - bez komentarza.
To już zależy od gustu, mi się to ani podoba, ani nie podoba, ale jest dla mnie zupełnym bezsensem. Kurde, Ibra jest mocarny, nie mogę się naśmiać, pojechał do Włoch i kupił 100 koszulek Juventusu, ostro. (oczywiście bez obrazy).

Eh, tak patrze i chyba typowa baba ze wsi (przepraszam) jest dla Ciebie idealem - niezadbana, z tlustymi wlosami zwiazanymi cale zycie w gumke, w gumiakach i w dresach wyciagnietych na kolanach i dupie. Serio!
Obecnie na wsi gorzej niż w mieście. Chcą młode dziewuchy dogonić te z miasta i się malują, włosów kolor zmieniają itp.

Po co makijaz? Nie lubie odpicowanych lal, ale delikatny jest okej, ale sa sytuacje, w ktorych kobieta MUSI sie delikatnie pomalowac - nie wiem, chociazby jakis bankiet.
MUSI, MUSI, MUSI, a chłop MUSI mieć prawo jazdy, umieć tańczyć i pływać. MUSI, bo tak. Nie ma takich sytuacji, to jest chory wymysł. Bo wszyscy mają makijaż to i ja muszę mieć. Trochę zabrnąłem w ślepą uliczkę, bo na rozdaniu świadectw miałem garnitur, ale w momencie uniezależnienia się od rodziców, szkoły (z której pewnie by mnie wywalili za brak garnituru) nie będę takiego czegoś nosił.

Uwazasz, ze buty na plaskiej podeszwie pasuja do jakiegos wieczorowego stroju? Aha...
Jak się chce chodzić we wieczorowym stroju, to raczej buty na obcasach są wymagane. Ok, ale co powiesz na buty na obcasach na plaży? Zwykły strój itp.

Po co ludzie chca wygladac ladnie? Boze, coz za pytanie.
Przeginam za bardzo w jedną stronę, ale mówię tylko o sobie, wiem, że inni ludzie tacy nie będą, ale wyrażam swoje zdanie nt. Wyglądać schludnie, a malować się, obcasy itp., to co innego.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6769 dnia: Sierpnia 03, 2008, 21:32:05 pm »
Nie, nie, nie, wg definicji też jestem straight edge.
Nie, nie, nie. Nie jesteś, bo nie jesteś związany w żaden sposób ze sceną hc/punk (analogicznie, żeby być górnikiem trzeba pracować na kopalni, jak robisz w kopalnianym biurze to jesteś pracownikiem biurowym zarządu kopalni, a nie górnikiem - mimo iż branża ta sama), co do reszty to nie będę komentował, bo tylko zmarszczki mi się zrobią, a chcę wyglądać jak samiec alpha. ;)
Opublikowane: Sierpień 03, 2008, 21:20:58
Co do osprzętu Ibry, to pomijając fakt, że jest to gear Juventusu (no bonus ;) ) to bardzo mi się podoba jego postawa. Przynajmniej nie pozuje na obieżyświata, typu: "och, ach, a oto zdjęcie tradycyjnego Włoskiego szalika z XVIII wieku, który nosiła daleko ciocia poety X". Nie interesuje go to, więc kupił sobie sprzęt Juve. Fajnie, że ma jakąś pasję.

Dobra, jest to z jednej strony troszkę zabawne. ;)

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6770 dnia: Sierpnia 03, 2008, 21:36:25 pm »
W sumie to on kupił ledwie t-shirt, bluzę, czapeczkę i dwie flagi. Sam bym pewnie tyle przywiózł, gdybym trafił do Inter Store w Mediolanie. Dziwię się tylko, że kupił bluzę, która w tym roku jest nikczemnie brzydka, a nie polówkę, która akurat się Nike udała. No ale to kwestia gustu.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6771 dnia: Sierpnia 03, 2008, 21:37:05 pm »
Właśnie, że ta bluza jest ładna!

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6772 dnia: Sierpnia 03, 2008, 21:46:46 pm »
Ładna to była ta http://www.iss-sport.pl/shop,show,2396

Sporo zapłacę, jak mi ktoś taką zorganizuje.

W tym roku z klubowymi bluzami/kurtkami się nie popisali.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6773 dnia: Sierpnia 03, 2008, 22:52:04 pm »
Musi, musi... Kto tak przykazał? Taki nakaz wytworzył się w głowach ludzi, kiedyś do obiadu MUSIAŁEŚ siadać w białej koszuli.
Z tym jest podobnie... Pasuje, nie pasuje - tak się przyjęło po prostu, tak jak przyjęło się, że facet nie chodzi w bluzce przed pępek, chociaż teoretycznie nie ma różnicy czy to facet czy baba taką założy.

Ogólnie zgadzam się w tych kwestiach z Setezerem, chociaż nie powiem, żeby mi to przeszkadzało.
Dobry makijaż i obcasy podkreślają wdzięki, i chociaż patrząc z ponad zwierzęcego punktu widzenia jest to głupie, to jednak nie jest to dla mnie palący problem... ;)

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #6774 dnia: Sierpnia 03, 2008, 23:24:39 pm »
Nie wiem o co Wam chodzi. Wbiłem sie do JuveStore, to kupiłem sobie kilka rzeczy. :)

W sumie to on kupił ledwie t-shirt, bluzę, czapeczkę i dwie flagi. Sam bym pewnie tyle przywiózł, gdybym trafił do Inter Store w Mediolanie. Dziwię się tylko, że kupił bluzę, która w tym roku jest nikczemnie brzydka, a nie polówkę, która akurat się Nike udała. No ale to kwestia gustu.
Mam już za dużo polówek. Nie potrzebuję więcej.
Nie bluza, a kurtka. I mi się ona bardzo podoba i to się liczy.

Ładna to była ta http://www.iss-sport.pl/shop,show,2396

Sporo zapłacę, jak mi ktoś taką zorganizuje.

W tym roku z klubowymi bluzami/kurtkami się nie popisali.
Trzeba było mówić, bym kupił, byłem w tym zasranym interstore i szczerze mówić bidny ten sklep. 8)

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6775 dnia: Sierpnia 03, 2008, 23:53:30 pm »
Dzięki, ale nie kupiłbyś, bo już szmaty nigdzie nie mają. Kontaktowałem się z wieloma sklepami w Polsce i w Europie, i niestety nie ma już możliwości, żeby ją dorwać. Mam za swoje. Było brać, kiedy była łatwo dostępna. Z tego sezonu spodobała mi się właśnie polówka i już ją mam, aby się sytuacja nie powtórzyła.

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #6776 dnia: Sierpnia 04, 2008, 00:54:54 am »

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #6777 dnia: Sierpnia 04, 2008, 16:57:12 pm »
PEŁNED:

Opublikowane: Sierpień 04, 2008, 16:55:43

Opublikowane: Sierpień 04, 2008, 16:56:56

Marins

• Gość
« Odpowiedź #6778 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:29:19 pm »
PEŁNED:

Fuck  :shock:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6779 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:33:51 pm »
HAHAHAHA JAKI TYP :lol:

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #6780 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:34:50 pm »
PEŁNED:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FokA

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #6781 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:35:56 pm »
ale ciula :lol:

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6782 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:39:10 pm »
 :-?

Gość sobie jaja robi...

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #6783 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:45:54 pm »
Gosciu jest uposledzony  :?

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6784 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:58:54 pm »
SŁUCHAJ OSCYP, ja się lubię rozwijać, mogę cię przepytywać, dla mnie ważny też jest rozwój, ćwiczenie umysłu, zadawanie pytań, ale... JESTEM CHŁOPAKIEM. Mogę być?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6785 dnia: Sierpnia 04, 2008, 17:58:55 pm »
UBER NERD :lol:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6786 dnia: Sierpnia 04, 2008, 18:01:36 pm »
Szkoda, że lwia część użytkowników GO, nie należy do fanatyków myślenia i rozwoju. :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6787 dnia: Sierpnia 04, 2008, 18:06:54 pm »
Jego filmik po angielsku o 'Second half" mnie rozłożyłem na łopatki. Luntek i Gracjan wysiadają.
Opublikowane: Sierpień 04, 2008, 18:04:36
"Jestem wykąpany :DDDD" O kur**, lezę :lol:
Opublikowane: Sierpień 04, 2008, 18:05:32
On nie moze miec 23 lat.

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #6788 dnia: Sierpnia 04, 2008, 20:43:23 pm »
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6789 dnia: Sierpnia 04, 2008, 21:15:47 pm »
Mnie to jakoś nie śmieszy.
Powiem więcej - dla mnie to dramat, że ostatnio we wszystkim musi się znaleźć podtekst seksualny.
Ja pier**lę, ludzie coraz głupsi i coraz mniej jest w stanie zajarzyć coś, co nie jest związane z seksem i nie posiada wulgaryzmów.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #6790 dnia: Sierpnia 04, 2008, 21:26:15 pm »
Rozbawiło mnie jak chłopaki walczą w SW o to, czy U:DF jest piękniejszy od AC :grin:

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #6791 dnia: Sierpnia 04, 2008, 22:50:36 pm »
Wracając do tematu poszukiwań laski, przedstawiam kultowy filmik Bartka ze Świętochłowic:

Opublikowane: Sierpień 04, 2008, 21:43:05
Również możesz zadać pytanie : Trabant czy Kiełbasa?. Kiełbasa jest dobra ale nad morze w niej nie pojedziesz. Ale za to Trabanta na ognisku nie usmażysz.

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #6794 dnia: Sierpnia 06, 2008, 09:16:34 am »
SMS, który właśnie dostałem:

Dzień dobry. Przypominamy o jutrzejszej wizycie u dr. Biczysko o godz. 15.00. Prosimy o potwierdzenie czy wizyta jest aktualna. Dziękujemy. M-dent

Sprawdziłem. Z Poznania są  :D

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #6796 dnia: Sierpnia 06, 2008, 14:22:11 pm »

Patosław

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 147
  • Demons Souls <3
« Odpowiedź #6797 dnia: Sierpnia 06, 2008, 17:38:10 pm »
http://kriz.blox.pl/2006/07/SPLAWIAMY-SWIADKOW-JEHOWY.html

Pewnie już było ale popłakałem się ze śmiechu  :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #6798 dnia: Sierpnia 07, 2008, 14:51:24 pm »
Ja preferuję skrzynię, ale piwa.
:lol:

Odkopałeś temat sprzed prawie roku, żeby napisać ":lol:" ?

Straszakq pobił hubiego jeśli chodzi o głupie nabijanie postów. :lol:

oscyp

• Gość