Zwierzęta w tym ludzie mają taką cechę, że muszą się dobierać w pary. Dlatego paw pokazuje ogon, żaba nadyma twarz, a kobiety się pindrzą. Praw natury pan nie zmienisz. Jednak jako ludzie rozwinięci jesteśmy na tyle ze i to co dana osoba ma w głowie liczy się bardzo, w zależności od osobnika czasem nawet bardziej niż wygląd zewnętrzny. Dobrze o tym wiesz a udajesz głupiego panie.
Halo, a czy paw/słoń/pies itp. maluje się? Czy prezentuje swoje NATURALNE wdzięki?
Dobry makijaż (u kobiet) nie jest zły. Buty na obcasach też mi się u dziewczyn podobają.
Gadżety giuve - bez komentarza.
To już zależy od gustu, mi się to ani podoba, ani nie podoba, ale jest dla mnie zupełnym bezsensem. Kurde, Ibra jest mocarny, nie mogę się naśmiać, pojechał do Włoch i kupił 100 koszulek Juventusu, ostro. (oczywiście bez obrazy).
Eh, tak patrze i chyba typowa baba ze wsi (przepraszam) jest dla Ciebie idealem - niezadbana, z tlustymi wlosami zwiazanymi cale zycie w gumke, w gumiakach i w dresach wyciagnietych na kolanach i dupie. Serio!
Obecnie na wsi gorzej niż w mieście. Chcą młode dziewuchy dogonić te z miasta i się malują, włosów kolor zmieniają itp.
Po co makijaz? Nie lubie odpicowanych lal, ale delikatny jest okej, ale sa sytuacje, w ktorych kobieta MUSI sie delikatnie pomalowac - nie wiem, chociazby jakis bankiet.
MUSI, MUSI, MUSI, a chłop MUSI mieć prawo jazdy, umieć tańczyć i pływać. MUSI, bo tak. Nie ma takich sytuacji, to jest chory wymysł. Bo wszyscy mają makijaż to i ja muszę mieć. Trochę zabrnąłem w ślepą uliczkę, bo na rozdaniu świadectw miałem garnitur, ale w momencie uniezależnienia się od rodziców, szkoły (z której pewnie by mnie wywalili za brak garnituru) nie będę takiego czegoś nosił.
Uwazasz, ze buty na plaskiej podeszwie pasuja do jakiegos wieczorowego stroju? Aha...
Jak się chce chodzić we wieczorowym stroju, to raczej buty na obcasach są wymagane. Ok, ale co powiesz na buty na obcasach na plaży? Zwykły strój itp.
Po co ludzie chca wygladac ladnie? Boze, coz za pytanie.
Przeginam za bardzo w jedną stronę, ale mówię tylko o sobie, wiem, że inni ludzie tacy nie będą, ale wyrażam swoje zdanie nt. Wyglądać schludnie, a malować się, obcasy itp., to co innego.