Zostawmy juz ten obrazek.
dowód zabranyprzez policje,
http://www.autokrata.pl/lod/5093/auto_dnia_audi_100/Cytujdowód zabranyprzez policje,xd
Moja koleżanka przed kartkówką z WOKu:Nie uczę się, liczę na moją inteligentność.xDD
Cytat: b.szym w Listopada 13, 2008, 21:40:53 pmCytat: Lupi w Listopada 13, 2008, 21:40:00 pmCytat: b.szym w Listopada 13, 2008, 21:37:52 pmCytat: Mikes w Listopada 13, 2008, 20:45:19 pmCytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 23:35:59 pmChyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka. Dziura w pięcie w adidasie, ślepce. że co niby?Nie wiem o co mu chodzi, ale wiem, ze koleś na górze nie ma nogi jednej! Mindfuck rozwiązany! No też nie mogłem sie jej doszukać Ale nie przykładałem do tego uwagi.
Cytat: Lupi w Listopada 13, 2008, 21:40:00 pmCytat: b.szym w Listopada 13, 2008, 21:37:52 pmCytat: Mikes w Listopada 13, 2008, 20:45:19 pmCytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 23:35:59 pmChyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka. Dziura w pięcie w adidasie, ślepce. że co niby?Nie wiem o co mu chodzi, ale wiem, ze koleś na górze nie ma nogi jednej! Mindfuck rozwiązany! No też nie mogłem sie jej doszukać Ale nie przykładałem do tego uwagi.
Cytat: b.szym w Listopada 13, 2008, 21:37:52 pmCytat: Mikes w Listopada 13, 2008, 20:45:19 pmCytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 23:35:59 pmChyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka. Dziura w pięcie w adidasie, ślepce. że co niby?Nie wiem o co mu chodzi, ale wiem, ze koleś na górze nie ma nogi jednej! Mindfuck rozwiązany!
Cytat: Mikes w Listopada 13, 2008, 20:45:19 pmCytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 23:35:59 pmChyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka. Dziura w pięcie w adidasie, ślepce. że co niby?
Cytat: Kresq w Listopada 12, 2008, 23:35:59 pmChyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka. Dziura w pięcie w adidasie, ślepce.
Chyba już wiem. Wygląda na to, że wisiorek tej laski, to... swastyka.
Ten wisiorek może być zarówno swastyką, jak i różowym trampkiem w niebieskim kółku. Ja tam nic nie widzę.
Telewizory Aquos produkowane w Japonii dla najczystszej jakości obrazu
http://www.allegro.pl/item483248149_far_cry_2_ps3_nowa_folia_hit_wroclaw_expres.htmlChyba prywatnym odrzutowcem z Zimbabwe to wysyła
koszt gry - 49,99zł + 130zł koszt przesyłki! - w sumie 180zł !przy odbiorze osobistym cena: 175zł!
Ekspresowa wysyłka priorytetem !!!(oczywiście z Polski) !
Po prostu mniejszą prowizję Allegro płaci. Często tak wyglądają aukcje na eBayu. Nie wiedzieliśta?
Ona sama też zresztą poznała w sieci kogoś nowego, grając w grę fantasy World of Warcraft.
Sądzicie, że chowanie się w pudle w MGS to jeden z najmniej realistycznych sposobów na wykiwanie strażników? Otóż życie jest bardziej zwariowane niż gra. Jak informuje BBC, w Niemczech pewien więzień skorzystał z opatentowanej metody Solid Snake?a i uciekł z więzienia schowany w kartonie.42 letni więzień tureckiego pochodzenia odsiadywał wyrok w Willich, niedaleko Dusseldorfu. Po skończonej pracy schował się w kartonie i został przewieziony samochodem dostawczym poza bramy więzienia. Gdy kurier zobaczył karton z wyciętą dziurą natychmiast zawiadomił policję. Nie wiemy czy więzień grał kiedykolwiek w Metal Gear Solid, czy też we śnie objawił mu się starszy pan w obcisłym kombinezonie i zdradził mu kilka swoich sztuczek.
http://moto.onet.pl/1517604,2217,artykul.html
Cytat: Diuk w Listopada 14, 2008, 23:00:31 pmhttp://www.allegro.pl/item483248149_far_cry_2_ps3_nowa_folia_hit_wroclaw_expres.htmlChyba prywatnym odrzutowcem z Zimbabwe to wysyła Masakra Cytujkoszt gry - 49,99zł + 130zł koszt przesyłki! - w sumie 180zł !przy odbiorze osobistym cena: 175zł!CytujEkspresowa wysyłka priorytetem !!!(oczywiście z Polski) !
Masz z tym jakiś problem? Ktoś krytykuje jak łazisz na maniury do remizy? Nie? To STFU.
CytujMasz z tym jakiś problem? Ktoś krytykuje jak łazisz na maniury do remizy? Nie? To STFU.
Cytat: blancjaone w Listopada 15, 2008, 22:12:04 pmCytujMasz z tym jakiś problem? Ktoś krytykuje jak łazisz na maniury do remizy? Nie? To STFU.Na początku będą prześladowania, potem ban!
ciekawe czy Tarniak tak samo jest wyszczekany na żywo
końcowy skrót bardzo młodzieżowy pewnie rzucasz takim skrótem w rodzinie co by śmiesznie było
A niezła laska jesteś? Może byś już podała nam linka do tych zdjęć jak już i takjest po wszystkim?
Cytujciekawe czy Tarniak tak samo jest wyszczekany na żywoOwszem.Cytujkońcowy skrót bardzo młodzieżowy pewnie rzucasz takim skrótem w rodzinie co by śmiesznie byłoHuhuhu. To było zabawne i wszyscy się uśmialiśmy. Był ubaw po pachy i zrywaliśmy boki.Swoją drogą dziwne, że pouczasz mnie o tym co jest żałosne, a sam miałeś Christiano Ronaldo w avatarze.
ps. I naucz się poprawnie pisać imiona piłkarzy bo widzę ze to tez kuleje u ciebie
Strasznie musisz byc zakompleksiony
Jak dorosniesz bo widze ze na razie to daleko ci do dorosłości to popiszemy.