0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wujek samo zło vs gracz freestyle na PGA
FlyJack bana dostał? Trollowanie? GDZIE?!
We Worze, takiego trollowania Iras to Ty nie widziałeś.
Cytat: Mejs w Listopada 25, 2008, 22:39:50 pmWe Worze, takiego trollowania Iras to Ty nie widziałeś.odezwał się..
Cytat: Diuk w Listopada 25, 2008, 22:34:07 pmWujek samo zło vs gracz freestyle na PGA Ej zróbcie do tego napisy o___O
c- And not to go there, but I just believe in pure honesty so I have to tell the truth: your mother didn't think I was so ugly last nite. But then again, my cock was firmly in her throat and she was probably not looking at my face. But when I gave her the 10 spot afterwards, I could have sworn she made eye contact with me and she told me to, 'Come back again anytime' so my looks could not have bothered her that much, right?d- Oh, and when you see her next, please tell her my cock is starting to turn a strange shade of green. Should I be worried? I guess that's what I get from getting a blow job from a woman who kind of looks like the Hulk. Shit, what does that say about me?!?
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=13769204&postcount=115
It's a stupid fucking console. You made a choice- or your mummy and daddy made a choice- and bought you a fucking console to play games on. If you really waste ANY MORE energy giving a fuck about which console is better/best/etc...it's like: man, one day you will look back and go: How did I spent more than 5 seconds thinking about that crap? Hell, my LIVING is determined by how well consoles do and I don't spend 5% the time some of you guys/gals do thinking about this.
No masz ps3 się nie sprzedaję, to takie promocje robią, widać marketing sony ostro pracuję Do gry konsola gratis
Wole mieć STAŁE 30 klatek niż SKAKAJĄCE 60 ....
Ja jestem nauczony grać w 30 i granie w takiej szybkości sprawia mi więcej przyjemności aniżeli w 60. Na piecu w każdej możliwej grze blokowałem ilość klatek nie dlatego że sprzęt nie wydalał, a bo po prostu lubię.
CytujJa jestem nauczony grać w 30 i granie w takiej szybkości sprawia mi więcej przyjemności aniżeli w 60. Na piecu w każdej możliwej grze blokowałem ilość klatek nie dlatego że sprzęt nie wydalał, a bo po prostu lubię.
Cytat: Kresq w Listopada 26, 2008, 13:18:42 pmJuż pomijam różnice w designie, ale TS2 (mimo, że jest świetną grą) wygląda i rusza się o wiele mniej naturalnie; całość wygląda bardziej sztucznie niż Halo.Różnica o której mówisz nie wynika z ilości wyświetlanych klatek na sekundę. Są gry, które będa chodziły w 60fpsach i bedzię się miało wrażenie, powolności, ociężałości, naturalności (jeżeli taki cel obrali sobie twórcy) a są gry, które w 30 fpsach są mega szybkie, lekkie i "mniej naturalne".Widzę, że Killzone 2 to jest już jakaś paranoja. Każdy argument przeciwko KZ2 jest wyśmiewany w iście debeściarski sposób: 1. W KZ2 nie można podnosić przedmiotów i się bawić ich fizyką jak np w HL2 czy Crysis - "po co takie głupoty, zupełnie to nie potrzebne, własciwie tylko przeszkadza i rozprasza, lepiej jest bez tego" itp.2. W KZ2 nie ma zniszczalnych źródeł światła jak np w Splinter Cell, Perfect Dark/zero - "bezsensu, po co to komu? lepiej, że tego nie ma, było by za ciemno, zamiast grać ludzie by strzelali do lampek. Tylko by to rozpraszało, gra byłaby wtedy gorsza" itp3. KZ2 chodzi w 30 klatkach na sekundę, dlaczego nie w 60? - "a po co Ci 60 klatek? to głupota, lepiej gdy jest 30. Od 60 głowa boli i się zeza można nabawić. W 30, gra wygląda naturalniej i się lepiej porusza, jest bardziej filmowa. 60 to dwa razy za dużo niż powinno być" itpPoprostu bosko. Gra jest doskonała i nie ma minusów - bo przecież każdy można obalić. Dlaczego gra nie chodzi w 1080p? Ja bym chciał, żeby KZ2 chodziło w FullHD. Dajecie, znajdzie badania, które udowadniają, że 1920x1080 jest szkodliwe dla mózgu i nie zauważalne przez ludzkie oko. Pokażcie, że ideałem jest 720p
Już pomijam różnice w designie, ale TS2 (mimo, że jest świetną grą) wygląda i rusza się o wiele mniej naturalnie; całość wygląda bardziej sztucznie niż Halo.
Tak swoją drogą, to w erze ps2 i xboxa nie było chyba tak srogich wojen, nie? Albo mi pamięć nawala.
Ja pierdzielę, system wars jest głupsze od wora!