Prawda o najlepszych polskich graczach - Kon i Ramzes
Uwaga ! Sprawa się rypła, nie znam się na konsolach, a z języka polskiego miałem 2. Interesuję się konsolami od ponad 10 lat, od zapan brat z polskiego miałem same 4 i 5, jednak prawda jest inna, a odkryli ją Kon i Ramzes. Do diabła gdyby brak kompetencji wytknął mi znany polski Redaktor, który poświęca życie grom, albo moja polonistka, jednak tę szokującą prawdę ujawnili Kon i Ramzes, więc z wielkim trudem unoszę głowę po zadanym mi ciosie.
Mogę szczerze powiedzieć, że Kon to najlepszy gracz Świata. Jego ulubioną grą jest Mario, w którym jak we wszystkich innych grach nie ma sobie równych. Jest tak ważną osobą, że co roku zostaje zapraszany na targi E3. To z pewnością najwybitniejszy spec od gier. To gracz ocierający się o geniusz, on tworzy solucję do każdej gry i nawet najlepsi gracze na Świecie się z nim konsultują.
Pan Ramzes to postać arcywybitna. Jest On niedoścignionym wzorem dla wszystkich. To istna polska ikona konsol. Każdą grę przechodzi za pierwszym razem, a w multi zawsze każdego rozbija niczym młotek szklankę. Ten Pan z pewnością mógłby również zostać modelem. Ta jego uroda, to pierwsza klasa. Każda dziewczyna na niego leci, nie ma laski która by się za nim nie obejrzała. Największe zainteresowanie tworzy jednak swoim stylem życia, opowiadając jak gra w Mario i jak jeździ do innych miast pograć na automatach.
Einstain powiedział kiedyś "Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka". Przytaczam jego słowa, gdyż świetnie one zobrazowują wyżej wspomnianych Panów