0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- Corn Flakes wymieszane z musli. Zalane mlekiem; - jogurt naturalny z orzechami i rodzynkami;- brązowy ryż i filet z kurczaka wraz z brokułami w sosie śmietanowym (ale tylko odrobina);- dwa owoce mango;- grillowany łosoś norweski z warzywami i batatem; Zazwyczaj unikam deserów, ale kucharka w restauracji była taka miła, że się skusiłem ( i tak przed partyjką w NGSII dość sporo pływałem, wiec, czemu by nie Delikatny, waniliowy, niskokaloryczny deser z lekko podgrzaną żurawiną. Z tak dopieszczonym podniebieniem, można było udać się na binarną sjestę
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!A Jasio krzyczy:- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
^ Rap kebab.
Epicka reklama... jest epicka
Też nie uważam, że brzmi głupio, ale epic =/= epicki, więc używanie tego w tym znaczeniu to jednak epic fail.
Cytat: svonston w Stycznia 31, 2011, 20:21:27 pmTeż nie uważam, że brzmi głupio, ale epic =/= epicki, więc używanie tego w tym znaczeniu to jednak epic fail.Że co O.o ? Wyjaśnij mi bo chyba nie rozumiem. Że niby "epic" ma inne znaczenie niż każdy (poza tobą) zna ?????
Cytat: szmajdzik w Stycznia 31, 2011, 23:10:45 pmCytat: svonston w Stycznia 31, 2011, 20:21:27 pmTeż nie uważam, że brzmi głupio, ale epic =/= epicki, więc używanie tego w tym znaczeniu to jednak epic fail.Że co O.o ? Wyjaśnij mi bo chyba nie rozumiem. Że niby "epic" ma inne znaczenie niż każdy (poza tobą) zna ?????http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10510
stare ale jare