Gdzie zapisuja się zdjęcia?
W samej grze, musisz wejść do albumu w GT5 (ikonka aparatu IIRC) i wyeksportować je do XMB
Powoli żegnam się z poprzednią generacją (jeszcze wolniej wchodząc w nową) - także musiałem odkopać ten temat, sry.
Żegnaj GT5, moja gro generacji! Przez Ciebie zdecydowałem się na zakup kierownicy, przez Ciebie ją później jeszcze dwa razy zmieniałem i poznałem wspaniały świat simracingu. To dzięki Tobie zafascynowałem się Nurbem. To w Ciebie napitalałem niemal codziennie (!) przez ponad trzy (!!) lata. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło i pewnie już się nie zdarzy. To Twoja magia spowodowała, że samodzielnie objechałem 24 godzinny endurance na Ringu i (niemal samodzielnie) na Le Mans, kiedy nikomu się nie śnił patch z możliwością zapisu. kur**ć, nawet sezon w zorganizowanej lidze odjechałem, kończąc na pierwszym miejscu w tabeli i awansując ligę wyżej. Wspaniałe emocje, wspaniałe wspomnienia. A muzyka z pokoju online (lobby)? Pffffffffffff, będzie mi się kojarzyć już tylko z Tobą.
I wreszcie - to przez Ciebie zakupiłem przedpremierowo GT6, ale to już zupełnie inna historia.